Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cirese la 150 de leikg in pietele din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cirese la 150 de leikg in pietele din Bucuresti

In pietele din Bucuresti au aparut ciresele, care sunt cele mai scumpe fructe din tara. Ciresele din strainatate costa 150 de lei kilogramul intr-o piata aflata intr-un cartier exclusivist din Capitala, iar cele mai ieftine cirese de import se vand cu 80 de lei kilogramul, in Piata Floreasca. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre poluarea din Bucuresti: Se fac arderi necontrolate la diverse societati comerciale. Garda de Mediu trece cu vederea Despre proiectul Oxigen: Nu mai am curaj sa vin cu astfel de propuneri (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca epidemia de coronavirus a demonstrat ca traficul nu este singurul vinovat pentru nivelul ridicat de poluare din Bucuresti. Aceasta a.

Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene de a condamna Romania pentru nivelul de poluare din Bucuresti. Banciu a sustinut ca de.

Cum e stransa Firea cu usa de catre Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti

Gabriela Firea e stransa cu usa de Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti, pe care n-o poate nega. Iar Guvernul are si argumente: o posibila sanctiune de 1,6 milioane de euro pe care.

Curtea Europeana a condamnat Romania pentru poluarea din Bucuresti

Romania a fost condamnata de Curtea Europeana de Justitie pentru poluarea cu PM 10 din Municipiul Bu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )