Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Europeana a condamnat Romania pentru poluarea din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Curtea Europeana a condamnat Romania pentru poluarea din Bucuresti

Romania a fost condamnata de Curtea Europeana de Justitie pentru poluarea cu PM 10 din Municipiul Bu. continuă pe România Liberă

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat joi Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene de a condamna Romania pentru nivelul de poluare din Bucuresti. Banciu a sustinut ca de.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

UPDATE, 30 aprilie, ora 16. 00: intr-o prima reactie dupa condamnarea Romaniei, ministrul Mediului a declarat ca rezultatul era unul previzibil deoarece Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un plan.

Romania a fost condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

in plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti decurg in ritm alert - VIDEO

In plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti pentru EURO decurg in ritm alert. Ministrul Tineretului si Sportului, a mers ieri in vizita la Arenele Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf. La stadionul Stelei a inceput montarea tabelei si se lucreaza la instalatia de nocturna. Se asteapta o finalizare a Arenei in aceasta vara.

ELCEN: Noua companie de termoficare din Bucuresti a acumulat deja datorii de 400 milioane lei Termoenergetica intruneste conditiile de intrare in insolventa

Termoenergetica noul RADET) a acumulat datorii de 398 milioane lei fata de ELCEN, in doar cateva luni de la preluarea operarii retelei de termoficare din Bucuresti, acuza producatorul de energie termica ELCEN. ELCEN acuza si Primaria Municipiului Bucuresti care inregistreaza restante de 538 milioane lei la plata subventiei. ELCEN sustine ca deja Termoenergetica intruneste conditiile de intrare in insolventa din cauza datoriilor restante fata de ELCEN. Aceasta in conditiile in care vechiul RADET a intrat in faliment tot din cauza datoriilor uriase.

Asistenta vindecata de coronavirus din Bucuresti: Am fost printre primii donatori de plasma. Daca poti face un bine, fa-l cu drag!

Eufrosina Serban este asistenta medicala la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. Dupa ce a tratat zeci de pacienti, femeia in varsta de 47 de ani s-a infectat cu coronavirus, iar azi la doua saptamani de la vindecare a devenit unul dintre primii donatori de plasma.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din ultimii 13 ani

Romania a fost condamnata la Curtea de Justitie a UE pentru nivelul de poluare din tara pe care nu a reusit sa-l tina sub control de ani buni. Tara noastra nu si-a respectat obligatiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )