Libnet.ro
UNICEF

00:07

Citu: E un fake news sa spui ca bugetul pentru 2021 e mai mic. Sunt oameni care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca scandal

Hotnews Hotnews,
 Citu: E un fake news sa spui ca bugetul pentru 2021 e mai mic. Sunt oameni care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca scandal

Premierul Florin Citu sustine ca nu exista tensiuni in Coalitie pe tema bugetului pentru 2021, comentand ca este un fake news sa spui ca acesta este mai mic. continuă pe Hotnews

Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Premierul Florin Citu vorbit, luni dimineata, despre nemultumirile aparute in spatiul public cu privire la bugetul pe anul 2021. Prim-ministrul a transmis ca este un buget mai mare decat cel de anul trecut si ca multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal.

CITU: Sanatatea si educatia primesc mai multi bani in bugetul pe 2021

Premierul Florin Citu spune ca bugetul pentru 2021 a fost construit pe 5 piloni - sustinerea campaniei de vaccinare, masurile de redresare economica, sanatatea, educatia si investitiile.

MINISTERUL MEDIULUI: Bugetul alocat pentru 2021 prevede cresteri importante la investitii si plata despagubirilor restante

Bugetul alocat Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor pentru 2021 propune cresteri importante la capitolul investitii, de pana la 25%, plata datoriilor restante si o gestionare mai eficienta a resurselor in vederea scaderii cheltuielilor de functionare, scriu reprezentantii institutiei, pe Facebook, conform Agerpres.

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2021: Este preferabil in Parlament sa fie un numar minim de amanedamente care sa nu afecteze gandirea bugetara

Presedintele Camerei Deputatilor a iferit cateva detalii despre bugetul pentru 2021, la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Biroului Politic National. Orban a fost intrebat daca PNL ar putea aduce.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

Premierul Citu, despre bugetul anului 2021: Nu va sutine nenorocirile adoptate de PSD!

Prim - ministrul Romaniei a anuntat ca bugetul din acest an este unul menit sa repare dezmatul facu.

Virgil Popescu: Bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD. Alocam pentru investitii sume-record

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat, luni, ca bugetul pe 2021, asa cum a fost el inaintat de Guvernul Citu, reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD, caci are in centru.

Un fake news international: Romania a inchis bisericile!

In data de 17 iulie 2020, OSCE a dat publicitatii un Raport de 163 de pagini intocmit de catre ODIHR Biroul pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului), intitulat OSCE Human Dimension Commitments and State Responses to the Covid-19 Pandemic, unde, printre altele, fugitiv, se evalueaza si prestatia statelor in timpul pandemiei in chestiunea drepturilor religioase ale cetatenilor lor.

SORIN CIMPEAN, DESPRE PROIECTUL DE BUGET PENTRU 2021: Elevii au trei motive de satisfactie

Sorin Cimpeanu spune ca nu a avut nicio clipa ingrijorarea ca s-ar putea intampla ceea ce a declarat in ziua preluarii mandatului, atunci cand a sugerat ca va demisiona daca bugetul educatiei pe 2021 nu va fi macar cu un leu mai mare decat executia bugetara din 2020. Ministrul educatiei a explicat de ce nu are motive sa-si dea demisia, desi aparent, pe hartie, bugetul de anul acesta al ministerului sau este ceva mai mic decat cel de anul trecut, relateaza Digi24.

VIRGIL POPESCU: Bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma, luni, ca bugetul pe 2021 reprezinta o rupere radicala fata de bugetele PSD. Ministrul afirma ca doar prin investitii publice se poate creste economia si veniturile de la buget, strategia PSD de redistribuire a saraciei fiind falimentara, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )