Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Premierul Florin Citu vorbit, luni dimineata, despre nemultumirile aparute in spatiul public cu privire la bugetul pe anul 2021. Prim-ministrul a transmis ca este un buget mai mare decat cel de anul trecut si ca multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal. continuă pe Adevărul

Citu: E un fake news sa spui ca bugetul pentru 2021 e mai mic. Sunt oameni care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca scandal

Premierul Florin Citu sustine ca nu exista tensiuni in Coalitie pe tema bugetului pentru 2021, comentand ca este un fake news sa spui ca acesta este mai mic.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s.

SORIN CIMPEAN, DESPRE PROIECTUL DE BUGET PENTRU 2021: Elevii au trei motive de satisfactie

Sorin Cimpeanu spune ca nu a avut nicio clipa ingrijorarea ca s-ar putea intampla ceea ce a declarat in ziua preluarii mandatului, atunci cand a sugerat ca va demisiona daca bugetul educatiei pe 2021 nu va fi macar cu un leu mai mare decat executia bugetara din 2020. Ministrul educatiei a explicat de ce nu are motive sa-si dea demisia, desi aparent, pe hartie, bugetul de anul acesta al ministerului sau este ceva mai mic decat cel de anul trecut, relateaza Digi24.

Business report: Florin Citu si principiul plastilinei. Masinile anului 2021. Buget 2021: Bani, fundamente, distribuire. Romanii care au spart Mexicul. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor. Salarii Metrorex: 7.000 lei pentru un tr

Masinile anului 2021* Buget 2021: Banii, fundamentele, distribuirea * Crypto-alocatia. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor * Negocierea contractului de munca: 10 aspecte de luat in considerare * Cum am aflat ca angajatii se impart in zece categorii * Bill Gates incearca sa cumpere una dintre cele mai populare platforme de social media din lume * S-a redus la jumatate zona de check-in din Aeroportul Otopeni* Cum au ajuns tinerii sa aiba prioritate pe platforma de vaccinare, iar varstnicii sa nu aiba locuri * Salarii Metrorex: aproape 7. 000 lei pentru un traducator, care ia si spor de tunel* De ce nu ar trebui sa sarbatoreasca cuplurile Valentines Day* Victor Andrei, seful operatiunilor BNR, cel care intervine pe cursul valutar si pe dobanzi, vorbeste despre cum s-au format pietele financiare * Romania, obligata sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul de stat de 570 milioane de euro plus dobanda * Bugetul MADR 2021: banii de seceta nu exista * inainte era mai bine sau cum psihicul uman iti deformeaza imaginea vremurilor trecute * Romanii care au spart Mexicul.

CITU: Sanatatea si educatia primesc mai multi bani in bugetul pe 2021

Premierul Florin Citu spune ca bugetul pentru 2021 a fost construit pe 5 piloni - sustinerea campaniei de vaccinare, masurile de redresare economica, sanatatea, educatia si investitiile.

FLORIN CITU: Nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale, le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza

Premierul Florin Citu a declarat ca anul acesta nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale de la bugetul de stat, avand in vedere ca autoritatilor locale le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza din taxe si impozite, adaugand ca, in plus, vor fi acoperite prin bugetul de stat 90% din indemnizatiile persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora si 100% bursa minima pentru elevi.

NAZARE, DESPRE PROIECTUL DE BUGET PE 2021: Prioritatea numarul 1 este relansarea economica

Bugetul pentru 2021 este unul al relansarii, prioritatea numarul 1 fiind relansarea economica, a declarat joi seara ministrul Finantelor, Alexandru Nazare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )