Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cladiri propuse spre expertizare seismica. Cele mai multe, la Constanta

Adevărul Adevărul,
Cladiri propuse spre expertizare seismica. Cele mai multe, la Constanta

Un numar de 66 cladiri sunt propuse spre expertizare seismica in principalele localitati din judetul Constanta. Cele mai multe dintre acestea se afla in municipiul Constanta - 25. continuă pe Adevărul

Peste 11.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt pentru persoanele cu studii medii

Persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca li s-au pus la dispozitie peste 11. 000 de joburi la nivel national, prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile pentru cei cu studii medii, profesionale si pentru lucratorii necalificati.

SUPRINZATOR. Care sunt tarile cu cele mai multe TANCURI din lume. Unde se afla Romania.

Tancurile si-au primit botezul in timpul Primului Razboi Mondial. Incepand de atunci, tehnologia a evoluat enorm si a codus catre modele din ce in ce mai performante, care au facut diferenta in teatrele de operatiuni militare de peste tot in lume. Conditiile de lupta de pe frontul occidental din timpul primei conflagratii mondiale au determinat armata britanica sa inceapa proiectarea primului vehicul blindat autopropulsat care sa poata traversa transeele si barajele de sarma ghimpata, fara sa .

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Cele mai mari tranzactii din comertul electronic in criza: Naspers si Radu Georgescu sunt in top

Dintre cele zece cele mai mari tranzactii din comertul online romanesc, cele mai multe i-au implicat pe antreprenorul Radu Georgescu si grupul sud-african Naspers. Astfel, Naspers a fost parte a patru tranzactii, iar Radu Georgescu a trei dintre ele.

Mai multe apartamente, la inchiriat: oferta a crescut cu 14% in septembrie

Numarul ofertelor noi de locuinte scoase la inchiere in luna septembrie a crescut cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cele mai multe fiind apartamente cu doua camere, dar chiriile s-au mentinut la niveluri similare fata de 2012, potrivit.

Noi dosare anticoruptie. Cine sunt judecatorii, europarlamentarii, mogulii media, actualii si fostii ministri din cele mai recente dosare de coruptie monitorizate de HotNews.ro

Doi europarlamentari romani au intrat in atentia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie - unul pentru trafic de influenta in perioada in care a fost ministru al Transporturilor, celalalt pentru promisiunea de a face lobby la Parlamentul European contra cost. O judecatoare a fost arestata preventiv pentru luare de mita in schimbul acordarii de solutii favorabile in mai multe dosare, iar moguli media au fost trimisi in judecata pentru santaj. Acestea sunt doar Din celcateva dintre cele 12 noi dosare de mare coruptie monitorizate de HotNews. ro in sectiunea Anticoruptie. Din cele 12 noi dosare, 10 sunt instrumentate de catre procurorii DNA, institutie cheie in lupta anticoruptie si a care a facut subiectul stirilor ultimelor zile prin revocarea sefilor de sectie de catre Ministrul Justitiei. Vezi in sectiune toate cele 38 de dosare monitorizate, vezi cine pentru ce este judecat, cate dosare s-au blocat la parchet si cate sute si mii de zile intarziere au adunat unele dosare .

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Codul galben de ceata, valabil in mai multe judete din tara, a fost ridicat

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Avertizarile au fost valabile la primele ore ale diminetii, in intervalul orar 6.

Elvetia: Mai multe banci de talie internationala, suspectate de alcatuirea unui cartel in vederea manipularii pietei valutare mondiale

Autoritatile elvetiene au lansat o investigatie, ajutate de agentia elvetiana de reglementare financiara Finma, suspectand mai multe banci internationale de alcatuirea unui cartel in vederea manipularii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )