Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scrisoarea unei amante: Cea mai buna cale de a face femeile ca mine sa dispara este sa...

Antena3 Antena3,
Scrisoarea unei amante: Cea mai buna cale de a face femeile ca mine sa dispara este sa...

Scrisoarea unei amante: Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocita, o distrugatoare de casnicii, insa eu cred ca sunt un fel de pansament pentru relatiile lor. Daca sotul tau este ranit, eu. continuă pe Antena3

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

Calin Popescu Tariceanu, declaratii inainte de sedinta ALDE: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Tariceanu: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Ambasada Rusiei in Regatul Unit trolleaza Uniunea Europeana. Care e cea mai buna metoda de a dovedi ca liberalismul e in viata?

Dupa ce Vladimir Putin a declarat in urma cu cateva zile ca liberalismul e invechit si a intrat in conflict cu ce vor oamenii din intreaga lume, starnind replici din partea mai multor lideri europeni, Ambasada Rusiei in Regatul Unit contribuie la mania europenilor printr-un sondaj postat pe Twitter, relateaza Politico.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

Canicula si disconfort termic accentuat, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca vremea va fi caniculara, marti si miercuri, in cea mai mare parte a tarii, in .

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )