Libnet.ro
UNICEF

13:00

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 6; Bianca Andreescu a urcat pe 5 (salt de 10 pozitii)

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 6; Bianca Andreescu a urcat pe 5 (salt de 10 pozitii)

Rezultatele inregistrate in cadrul ultimului Grand Slam al anului au adus multe schimbari in clasamentul WTA. Simona Halep a coborat doua locuri, pana pe sase 4. 803 puncte), fiind intrecuta de Elina Svitolina si Bianca Andreescu. Campioana la US Open, jucatoarea canadiana de origine romana a facut un salt de 10 pozitii, aflandu-se acum pe locul cinci 4. Lider este Ashleigh Barty 6. 501 puncte), iar podiumul este completat de Karolina Pliskova si Elina Svitolina. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la.

Simona Halep a coborat doua pozitii in clasamentul WTA. Bianca Andreescu, pe 5

Simona Halep a coborat de pe locul 4 pe locul 6 WTA, cu 4. 803 puncte, in clasamentul WTA dat publici.

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

Bianca Andreescu e peste Simona Halep in clasamnetul WTA. Nu prea vezi asa ceva

Bianca Andreescu a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA dupa victoria din finala US Open. Sportiva canadiana de origine romana a depasit-o pe Simona Halep in ierarhia feminina, campioana de la Wimbledon clasandu-se in acest moment pe pozitia a 6-a. Mats Wilander, specialistul Eurosport, este de parere ca Halep a fost marea dezamagire .

Clasamentul WTA actualizat: Bianca Andreescu trece inaintea Simonei Halep!

Dupa titlul castigat la US Open, Bianca Andreescu ajunge pe cea mai inalta pozitie a carierei in clasamentul WTA, acolo unde tocmai a devansat-o pe Simona Halep.

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )