Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea nepoatei sale si ce a facut numarul 1 mondial alaturi de rude. Veste mare in familia jucatoarei de tenis

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea nepoatei sale si ce a facut numarul 1 mondial alaturi de rude. Veste mare in familia jucatoarei de tenis

Simona Halep, numarul 1 WTA, se afla in vacanta, inainte de Turneul Campioanelor, si profita de fiecare moment al acesteia. continuă pe Adevărul

Simona Halep, tinuta speciala la o petrecere - FOTO

Simona Halep a participat la un frumos eveniment de familie in acest weekend, iar tinuta sa a atras toate privirile. 10 ziua in care ne bucuram impreuna ca aceasta minune a venit.

Simona Halep, asa cum nu o stiati. Cum se imbraca la prima intalnire si cine ar vrea sa ii cante la nunta

Simona Halep a acordat un altfel de interviu, pentru Virgin Radio, si a vorbit despre pasiunile sale, despre cum se imbraca la prima intalnire, despre cum se relaxeaza si despre cine ar vrea sa.

FOTO Cu cine si-a petrecut Simona Halep noaptea trecuta si de ce surpriza a avut parte cea mai buna jucatoare a lumii

Revenita in tara dupa ce a jucat finala de la Beijing, Simona Halep se bucura de cateva zile de vacanta, dupa care va relua pregatirile.

O racheta de tenis vie pentru Simona Halep la Scoala Gheorghe Titeica. 1 Bravo, Simona Halep! Suntem mandri!

Elevii de la Scoala Gimnaziala nr. 30 Gheorghe Titeica din Constanta, unde Simona Halep a invatat in clasele I VIII, au organizat un eveniment inedit. Pornind de la ideea ca educatia nu se face numai in sala de clasa, ci si in afara ei sau mai ales astfel, cadrele didactice ale institutiei constantene au mobilizat elevii pentru a sarbatori reusita Simonei Halep de a ajunge numarul 1 in tenisul feminin mondial.

Cristian Tudor Popescu explica un paradox: Simona Halep de pe locul 1 a invins-o pe Simona Halep de pe locul 2

Simona Halep este noul lider mondial, din tenisul feminin, iar Cristian Tudor Popescu a analizat performanta jucatoarei din Constanta.

Simona Halep a pierdut locul 1. Cine a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie. Simona Halep a ocupat locul doi in.

Simona Halep: Darren Cahill s-a bucurat foarte mult ca am ajuns numarul 1 mondial

Simona Halep a declarat, sambata, ca antrenoprul ei Darren Cahill s-a bucurat foarte mult ca ea a ajuns numarul 1 mondial, considerand ca acesta este cel mai frumos moment al carierei lui de tehnician.

CTP e transant:Este o prostie sa spui ca Simona Halep e cea mai buna jucatoare din lume!

Cristian Tudor Popescu o apreciaza extrem de mult pe Simona Halep, dar explica adevarata semnificatie a acestui loc 1 WTA.

Simona Halep catre Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor!

Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de multumire pentru antrenorul Darren Cahill, pentru sprijinul pe care acesta i l-a oferit pentru a ajunge numarul 1 mondial .

Simona Halep, mesaj emotionant pentru Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor!

Simona Halep a tinut sa transmita pe o retea de socializare un mesaj de multumire pentru antrenorul Darren Cahill, cel care a ajutat-o sa devina numarul 1 mondial. Dupa cinci zile vreau sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )