Libnet.ro
UNICEF

20:45

Clientii bancilor din mai multe tari, inclusiv din Romania, tintele virusului Dyre care fura datele de autentificare la serviciile de e-banking

B1 B1,
Clientii bancilor din mai multe tari, inclusiv din Romania, tintele virusului Dyre care fura datele de autentificare la serviciile de e-banking

Clientii institutiilor bancare din mai multe tari, inclusiv din Romania, sunt tinta unui val de mesaje ce contin virusul Dyre, capabil sa fure datele de autentificare ale serviciilor de e-banking. Potrivit. continuă pe B1

BitDefender: Un nou val de mesaje ce contin un virus bancar vizeaza clientii bancilor din Romania

Un nou val de mesaje ce contin virusul bancar Dyre vizeaza clienti ai institutiilor financiare din mai multe tari, printre care si Romania, informeaza specialistii Bitdefender. Odata instalat, virusul fura datele de autentificare la serviciile de e-banking. Bancile locale vizate au o cota de piata cumulata de circa 40%.

Un nou val de mesaje ce contin un virus bancar vizeaza clientii bancilor din Romania

Un nou val de mesaje ce contin virusul bancar Dyre vizeaza clienti ai institutiilor financiare din mai multe tari, printre care si Romania, informeaza specialistii Bitdefender. Odata instalat, virusul fura datele de autentificare la serviciile de.

Sistemul informatic romanesc, in alerta. Bancile din tara, tinta unui virus informatic

Un nou val de mesaje care contin virusul Dyre vizeaza clienti ai institutiilor financiare din mai multe tari, printre care si Romania, a atentionat Bitdefender.

CNADNR vrea sa repare mai multe drumuri nationale cu 8,6 milioane euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a scos la licitatie patru contracte pentru lucrari de intretinere periodica pe timp de vara 2015-2016 a drumurilor nationale din mai multe judete, potrivit unor anunturi publicate pe SEAP.

Lacrimi pentru magicianul florilor. Sute de buchete de flori, lasate in mai multe orase

Simple, mici, mari, sofisticate. Toate albe. Apar de nicaieri, in statiile de metrou, in tramvai, in parc sau in cele mai neasteptate locuri. Sute de buchete de flori au fost lasate in mai multe orase. La.

Ruperea de nori a inundat mai multe gospodarii la Sacele. Este afectat si traficul pe calea ferata, intre Predeal si Brasov

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov a fost alertat sa intervina la Sacele, unde mai multe locuinte au fost inundate, pe strazile Rodnei, Cetinii si Pajistei.

Nereguli la mai multe firme de constructii din Bacau: Muncitorii lucreaza la temperaturi caniculare fara a primi apa, asa cum prevede legea

Inspectorii de munca din Bacau au efectuat mai multe controale la firme de constructii, in urma carora au descoperit mai multe nereguli in ce priveste asigurarea conditiilor necesare de munca in aer liber pe.

Asfalt nou pe mai multe drumuri judetene din Mehedinti

Mai multe drumuri judetene intra anul acesta in reabilitare, anunta Consiliul Judetean Mehedinti, valoarea totala a investitiilor ridicandu-se la suma de 12 milioane de lei.

Procurorii DIICOT investigheaza un caz de inselaciune prin care mai multe banci au fost prejudiciate cu 24 de milioane de euro

Procurorii DIICTOT efectueaza joi 16 perchezitii in Calarasi si Vaslui, privind un caz de inselaciune prin care mai multe banci au fost prejudiciate cu 24 de milioane de euro, informeaza B1 TV. Potrivit.

Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, noi reguli pentru medici

Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, vrea sa faca unele schimbari, astfel incat viitoarele mame sa fie informate cu privire la nasterea prin cezariana. Medicii sunt obligati, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )