Libnet.ro
UNICEF

20:30

Clientii celei mai mari banci din Romania reclama serviciile online deficitare. Aplicatii blocate, call-center paralizat, asteptare inutila

Adevărul Adevărul,
Clientii celei mai mari banci din Romania reclama serviciile online deficitare. Aplicatii blocate, call-center paralizat, asteptare inutila

Cea mai mare banca din Romania are probleme mari in a da curs solicitarilor clientilor, dupa cum au reclamat acestia. Este vorba despre Banca Comerciala Romana, unde serviciile online functioneaza defectuos de mai multe zile. continuă pe Adevărul

Boeing concediaza 10% dintre angajatii celei mai mari uzine

Producatorul american de avioane Boeing va renunta la 10% din angajatii celei mai mari uzine din Statele Unite din cauza crizei provocate de noul coronavirus, potrivit anuntului facut miercuri de CEO-ul companiei, citat de Reuters.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Topul celor mai mari pierzatori din fotbal

Paolo Maldini a declarat recent intr-o videoconferinta pe Instagram ca este cel mai mare pierzator din istoria fotbalului.

COVID-19 |Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania din cauza noilor restrictii impuse de autoritati

Wizz Air, companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie. Astfel,.

Spitalul din Romania dezinfectat cu radiatii ultraviolete. Cum functioneaza dispozitivul cumparat cu 50.000 de euro

Dispozitivul va deservi Sectia Boli Infectioase a celei mai mari untitati spitalicesti din judetul Salaj, acolo unde sunt internati si tratati pacientii diagnosticati cu COVID-19.

Lider PNL: Salariile in companiile Primariei Generale sunt de trei ori mai mari decat salariul mediu

Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor PNL din Primaria Capitalei sustine ca salariile date celor din companiile infiintate de institutie sunt de pana la trei ori mai mari decat salariul mediu castigat de un angajat din Romania.

Santander finalizeaza investitia de 350 de mil. sterline in FinTech-ul Ebury, prezent si pe piata din Romania

Banco Santander a anuntat finalizarea achizitionarii a 50,1% din actiunile Ebury, FinTech prezent si pe piata din Romania, dupa obtinerea tuturor aprobarilor de reglementare de la autoritatile solicitate. Tranzactia a fost anuntata in noiembrie 2019 si.

Dezastrul gasit la CFR Calatori: Companie condusa mereu provizoriu, zero investitii pentru vagoane si salarii mai mari pentru mai putini angajati

Corpul de control al premierului a descoperit dezastru la CFR Calatori. Compania raporteaza pierderi tot mai mari, pe masura ce un numar mai mic de angajati primesc salarii mai mari, nu se realizeaza investitii in modernizarea sau cumpararea de vagoane, iar conducerea este mereu provizorie. Raportul a fost trimis si la Directia Nationala Anticoruptie.

Culturile unuia dintre cei mai mari cultivatori de rosii, devastate de seceta profunda. Ce s-a intamplat cu rasadurile

Zeci de mii de rasaduri de tomate zac, intr-o comuna din Buzau, aruncate intr-un sant secat, din cauza uscaciunii din sol, a lipsei precipitatiilor din aceasta perioada. Seceta profunda care s-a instalat in zona Munteniei de sapte luni zdruncina unul dintre cei mai mari cultivatori de rosii pentru industria conservelor.

Stelian Bujduveanu (PNL): Salariile in companiile Primariei Generale sunt de trei ori mai mari decat salariul mediu

Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu sustine ca salariile in companiile Primariei Capitalei sunt de trei ori mai mari ca salariul mediu, in conditiile in care economia s-a prabusit din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )