Libnet.ro
UNICEF

19:45

Clientii uneia dintre cele mai mari banci din Romania, anuntati ca nu isi vor putea folosi cardurile

Antena3 Antena3,
Clientii uneia dintre cele mai mari banci din Romania, anuntati ca nu isi vor putea folosi cardurile

Clientii ING Bank nu vor putea folosi cardul la cumparaturi, sa scoata bani de la ATM-uri sau sa foloseasca serviciul HomeBank in acest week-end, scrie Gandul. Mai exact, clientii ING Bank nu. continuă pe Antena3

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa.

Volumul investitiilor imobiliare - unul dintre cele mai ridicate din ultimii sase ani

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare. Doar in primul semestru al lui 2014, investitiile au depasit acest nivel, ajungand la aproximativ 400 de milioane de euro, potrivit companiei. Comparativ cu prima jumatate a anului trecut, cand au fost investiti 107 milioane de euro, volumul investitional din primul semestru al acestui an este de peste trei ori mai mare.

O comuna din Botosani sta pe o comoara care n-a fost exploatata niciodata! E unul dintre cele mai pure zacaminte din Europa

In comuna Paltinis din judetul Botosani se afla cel mai pur zacamant de gips din Europa, potrivit autoritatilor locale. Zacamantul ar putea fi exploatat continuu timp de peste 100 de ani. Cu.

Cele mai bune momente din zi ca sa mananci

Afla care sunt cele mai bune momente sa mananci anumite alimente si ce se intampla daca le mananci la alte mese. BANANA Pranz: Intareste sistemul imunitar, infrumuseteaza pielea Cina: tulbura dige.

Serviciile postale, citricele si zaharul s-au scumpit cel mai mult, ouale, cartofii, legumele si utilitatile cunosc cele mai mari ieftiniri - INFOGRAFIE

Serviciile postale, citricele si zaharul domina topul scumpirilor din acest an, in vreme ce legumele si utilitatile au consemnat cele mai mari ieftiniri, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Comoara din nordul Romaniei. O comuna din judetul Botosani sta pe unul dintre cele mai pure zacaminte de gips din Europa, care n-a fost exploatat niciodata

In comuna Paltinis din judetul Botosani se afla cel mai pur zacamant de gips din Europa, potrivit autoritatilor locale. Zacamantul ar putea fi exploatat continuu timp de peste 100 de ani. Cu toate acestea, importantele resurse naturale nu trezesc.

Top 10 cele mai mari pensii de serviciu: Magistratii si aviatorii au venituri de nababi (FOTO)

Romania este tara discrepantelor. Daca unii pensionari nu au bani nici sa-si cumpere medicamentele necesare, altii nu stiu ce sa faca cu banii. Casa Nationala de Pensii Publice a facut publica.

Cum a ajuns Arcada Company, una dintre cele mai importante firme din constructii, sa fie judecata pentru plantarea fictiva a 30.000 de salcami

DNA Galati i-a trimis in judecata pe presedintele si vicepresedintele consiliului de administratie al SC Arcada Company, alaturi de firma de constructii, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Topul celor mai mari salarii incasate de cetateni non-UE: un fotbalist, un geolog si mai multi manageri ocupa clasamentul

Trei americani si un canadian castiga cele mai mari salarii obtinute in Romania de cetateni din afara granitelor Uniunii Europene, incasand fiecare aproximativ 36. 500 de euro pe luna in 2015. wall-street. ro iti prezinta topul celor mai mari salarii obtinute in tara noastra de cetateni non-UE, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii.

Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Vineri si sambata, la Bucuresti, se va desfasura cel mai mare targ de job-uri Angajatori de Top. in platoul Adevarul Live, de la ora 12. 00, Dragos Gheban,Managing Partner Catalyst Solutions, ne va povesti in ce domenii sunt cele mai mari salarii, dar si care sunt cele mai cautate joburi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )