Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mesajul unui adolescent din Mangalia care a bagat in coma un alt baiat: Va pup pe toti

Hotnews Hotnews,
 Mesajul unui adolescent din Mangalia care a bagat in coma un alt baiat: Va pup pe toti

Agresorul baiatului de 14 ani aflat in moarte cerebrala in spitalul din Constanta a transmis pe Facebook un mesaj prin care isi anunta prietenii ca este bine. Va pup pe toti, este mesajul agresorului, in varsta de 15 ani. continuă pe Hotnews

Adolescent din Mangalia, in coma dupa o bataie. Scandalul, surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Au aparut imagini teribile cu atacul deosebit de grav asupra unui copil din Mangalia. De la o disputa inceputa pe Facebook, un baiat de 14 ani a fost pur si simplu calcat in picioare si a ajuns in coma la spital.

Adolescent din Mangalia, batut pana la coma. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Bataia crunta pe care a primit-o un tanar de 14 ani din Mangalia in plina strada, pana a intrat in coma, a fost surprinsa de camerele de supraveghere. Agresorul are 15 ani si este practicant al sporturilor.

Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Profesoara din Suceava care s-a intors recent in tara din China nu are coronovirus, potrivit rezultatelor.

UPDATE Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus. Ea are gripa

Profesoara din Suceava care a predat in China si s-a intors in tara la inceputul acestei luni nu este infectata, analizele facute aratand ca ea nu are coronavirus, au declarat doua surse medicale pentru HotNews. ro. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat pentru HotNews. ro informatia. UPDATE: Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals din Capitala indicand pozitiv pentru tulpina AH3.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol. Alfabetul Scripor este un limbaj universal, iar simbolurile culorilor pot fi usor recunoscute in orice pozitie. Acest alfabet inovator este compus din doar 10 elemente tactilo-grafice si poate fi invatat de oricine, fiind util in special persoanelor cu dizabilitati vizuale si intelectuale, arata MEC.

UPDATE O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si s-a intors in tara acum o saptamana

O noua suspiciune de coronavirus in Romania: o profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si a revenit in tara la inceputul lunii. Pacienta a fost transferata vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde a fost izolata.

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

FOTO VIDEO Cum au fost pusi robotii sa lucreze in sprijinul unui adolescent care sufera de o boala extrem de grava

Un club de robotica din Ramnicu Valcea a facut demonstratii timp de 12 ore, intr-un mall din Ramnicu Valcea pentru a ajuta un adolescent care sufera de o maladie genetica rara.

Digi24: Declaratia prea sincera a unui primar din Romania: La noi in oras, daca nu bei, e foarte dificil sa iti petreci timpul liber

O declaratie ce poate starni multe intepretari vine de la primarul din Oltenita. Edilul a vrut sa atraga atentia ca in oras nu prea sunt modalitati de petrecere a timpului liber.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )