Libnet.ro
UNICEF

07:00

Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Hotnews Hotnews,
 Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Piesa pentru copii Baby Shark si melodia ei capricioasa au devenit luni cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depasind piesa Despacito cu peste sapte miliarde de vizionari, transmit AFP si The Guardian. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Cel mai scump pod din istoria Romaniei risca sa devina un muzeu. PNL arunca pisica in curtea Comisiei Europene

Lucrarile la cel mai scump pod peste Dunare avanseaza intr-un ritm alert, dar finalizarea la timp a proiectului este umbrita de lentoarea autoritatilor in ceea ce priveste deciziile de expropriere si procedura de revizuire a acordului de mediu.

Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Astazi in Grecia si Turcia a fost un cutremur puternic. Acesta a lovit coasta Marii Egee a Turciei, la nord de insula greaca Samos. Pagubele sunt consistente, iar autoritatile sunt in alerta. Grecia si Turcia lovite de un cutremur puternic Cutremurul de astazi, din Grecia si Turcia, de magnitudine 7,0, a fost centrat in provincia .

Cutremure in Romania. Cel mai mare a avut 4,2 grade

Romania este binecunoscuta pentru activitatea seismologica, mai ales in zona Vrancea. Pentru o perioada indelungata inginerii s-au bazat doar pe datele istoricilor, seismologilor si geologilor. Vorbim aici de datele de intrare pentru harti de zonare si forte seismice in calculul lor structural. in Romania acest aspect a durat pana in 1990. in noapte de 30 .

Furnicile care au cel mai macabru simt estetic: isi decoreaza casele cu capetele victimelor

Exista o specie de furnici care ar putea fi considerata una dintre cele mai grotesti din cauza alegerii neobisnuite a decorului casei lor - capetele decapitate ale victimelor lor. Studiile.

Cel mai ciudat demers in fata apocalipsei: biscuitii pusi la pastrare in buncar

Compania Oreo spune ca a construit o pivnita din beton in Norvegia pentru a-si proteja fursecurile de apocalipsa. Putem spune ca aceasta companie chiar isi are prioritatile in.

Horoscop dragoste Noiembrie 2020. Acesti nativi sunt pe punctul de a incheia o relatie, iar Racul este cel mai norocos semn al zodiacului

Nativii Berbec, Rac si Balanta se confrunta cu mici probleme de comunicare in viata de cuplu. Mai mult decat atat, luna lui Brumar este un moment prielnic pentru nativii Taur, Varsator si mai ales Sagetator.

DUPA INVESTITII DE 60 MILIOANE LEI Spitalul Pelican Oradea devine cel mai mare spital privat din vestul tarii

Medicover Romania, unul dintre cei mai mari furnizori locali privati de servicii medicale, anunta finalizarea procesului de extindere a Spitalului Pelican din Oradea.

Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

La fel ca PlayStation 5, Xbox Series X si Series S nu va avea multe jocuri disponibile la lansare, dar vei putea juca titluri vechi care vor arata mai bine si se vor misca mai fluid. in cazul.

SUPLIMENT PRETUL SANATATII ADELA COJAN, PRESEDINTE CNAS: Niciun sistem de sanatate din lume nu beneficiaza de fonduri suficiente, insa Romania are cel mai mic buget din UE

44,7 miliarde lei - bugetul alocat CNAS * Intentionam sa punem la punct o metodologie mai buna de acordare a teleconsultatiilor si sa contruim o platforma dedicata acestui tip de servicii * Asigurarile voluntare de sanatate pot contribui la sustenabilitatea financiara a sistemului public Reporter: Ce provocari a adus criza sanitara pentru CNAS?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )