Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipul zilei: Cel mai tare duet

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cel mai tare duet

Cel mai tare duet :D. continuă pe Hotnews

Philips iti da cel mai tare premiu: O calatorie in spatiu!

P) Produsele Philips sunt gandite in jurul nevoilor si dorintelor barbatilor, dar compania nu s-a oprit aici. Chiar si cand vine vorba de un premiu, Philips s-a gandit la ceea ce isi doresc majoritatea.

Un videoclip al manelistului Sandu Ciorba, numit cel mai ciudat video de pe Internet de Huffington Post

Clipul unei manele din Romania a fost nominalizat de Huffington Post ca fiind cel mai ciudat clip de pe Internet, potrivit publicatiei din Marea Britanie.

VIDEO: Stream 13, cel mai ieftin laptop cu Windows 8.1 si o autonomie de peste 7 ore

HP Stream 13 este cel mai ieftin laptop echipat cu licenta de Windows 8. 1, cu posibilitatea de migrare la Windows 10, cu o autonomie a bateriei de peste 7 ore si cu SSD de 32 de GB. in prezent, pe piata din America, laptopul se vinde cu 230 de dolari, echivalentul a 920 RON potrivi gigaom. com .

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se.

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, intr-un top TripAdvisor 2015

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala.

Euro coboara la cel mai redus nivel al ultimilor 11 ani in fata dolarului dupa victoria extremei stangi din Grecia

Moneda euro a coborat la cel mai scazut nivel in fata dolarului in ultimii 11 ani din 2003 incoace) imediat dupa anuntul venit din Grecia, unde extrema stanga a castigat alegerile. Euro se tranzactiona in aceasta dimineata la 1,1- 1,12 dolari, iar perechea EUR-CHF se tranzactiona la paritatea de 0. 98, motivele acestei evolutii fiind legate de viitorul tot mai incert al Europei, desi e foarte posibil ca acestt nevel al tranzactionarii euro sa fie doar reactia la cald fata de rezultatul electoral din Grecia, situatia de acum fiind diferita fata de cea din 2011, cang Grecia risca sa intre in incapacitate de plata. In ultimii doi ani, bancile europene si-au limitat expunerea asupra economiei elene, iari politicile aplicate de Uniunea Europeana permit gestionarea riscului de neplata a datoriei.

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a.

Catalin Ivan candideaza la sefia PSD: Sunt cel mai puternic CONTRACANDIDAT al lui Ponta

Catalin Ivan si-a exprimat din nou intentia de a-l detrona pe Victor Ponta de la sefia PSD. Europarlamentarul a spus ca este cel mai puternic contracandidat al acestuia la functia de presedinte al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )