Libnet.ro
UNICEF

08:17

Clorochina, medicamentul minune pentru tratarea noului coronavirus? Ar putea fi produs si in Romania Ministerul Sanatatii l-a inclus oficial in schema de tratament

B1 B1,
Clorochina, medicamentul minune pentru tratarea noului coronavirus? Ar putea fi produs si in Romania Ministerul Sanatatii l-a inclus oficial in schema de tratament

Mai multi specialisti vad in medicamentele pe baza de hidroxiclorochina sau clorochina un tratament minune pentru pacientii infectati cu noul coronavirus. Desi la nivel mondial studiile privind eficienta. continuă pe B1

Coreea de Sud va trimite doua milioane de teste Romaniei pentru depistarea noului coronavirus

O companie sud-coreeana a anuntat ca va trimite Romaniei 20. 000 de kituri pentru testarea noului coronavirus, ceea ce inseamna doua milioane de teste.

Primul test rapid pentru detectarea noului coronavirus a fost aprobat in Statele Unite!

In cazul noului test este nevoie doar de cateva minute pentru a pregati mostra de la pacient si de a.

Consiliul Judetean Cluj preia un spital privat pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Vor putea fi primiti 180 de pacienti

Consiliul Judetean CJ) Cluj a anuntat preluarea Spitalul Polaris, pentru tratarea pacientilor infectati cu coronavirus, institutia judeteana urmand a finanta toate costurile legate de tratamente.

Nereguli grave descoperite la SUUB: Nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Au fost medici care au intrat in contact cu pacientul testat pozitiv

Nereguli grave au fost descoperite la Spitalul Universitar Bucuresti. Nelu Tataru sustine ca nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Secretarul de stat a declarat ca au fost medici care au intrat in contact cu pacientul testat pozitiv.

Cum functioneaza testul PCR pentru detectarea noului coronavirus

Tehnica PCR test sensibil de biologie moleculara) este un kit de testare rapid, cu costuri financiare mici si ajuta la detectarea infectiei cu noul coronavirus.

Greta Thunberg spune ca este probabil purtatoare a noului coronavirus

Activista suedeza Greta Thunberg a spus marti ca probabil este purtatoare a noului coronavirus, dupa ce a avut mai multe simptome legate de Covid-19, dupa ce s-a intors dintr-o calatorie din Europa centrala, relateaza AFP.

Vesti incurajatoare din Olanda si Germania. Nivelul transmiterii noului coronavirus, in scadere datorita distantarii sociale

Nivelul transmiterii noului coronavirus in Olanda a incetinit in mod semnificativ, unde o persoana infectata contamineaza in prezent doar o singura alta persoana, fata de doua persoane anterior, potrivit unor estimari, a anuntat miercuri Institutul National olandez de Sanatate Publica. Si in Germania se asteapta sa incetineasca rata de infectare la mijlocul saptamanii viitoare, datorita distantarii sociale.

AGENTIILE DE PRESA: Nivelul transmiterii noului coronavirus, in scadere in Olanda

Nivelul transmiterii noului coronavirus in Olanda a incetinit in mod semnificativ, unde o persoana infectata contamineaza in prezent doar o singura alta persoana, fata de doua persoane anterior, potrivit unor estimari, a anuntat miercuri Institutul National olandez de Sanatate Publica, relateaza Reuters.

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Summit G20 prin videoconferinta pe tema pandemiei noului coronavirus

Sefii de stat si de guverne ai tarilor din cadrul G20 se reunesc joi, prin videoconferinta, intr-un summit pe tema epidemiei noului coronavirus, in contextul in care Grupul Celor Douazeci cel mai dezvoltate tari este criticat din cauza unei lentori a unei reactii fata de consecintele economice ale crizei, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )