Libnet.ro
UNICEF

17:30

Clotilde Armand, taiere socanta in Primaria Sectorului 1: Reducem hemoragia banilor publici de peste tot

Playtech Playtech,
Clotilde Armand, taiere socanta in Primaria Sectorului 1: Reducem hemoragia banilor publici de peste tot

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand a trecut la un alt nivel scandalul taierilor de fonduri in administratie. Dupa ce, recent, a generat un val de critici dure la adresa sa, primarul anunta noi taieri de fonduri. Decizia ii are in vedere pe angajatii din administratiile scolilor din Sectorul 1. Clotilde Armand taie abonamentele . continuă pe Playtech

Romprest, dezmintire: Compania spune ca nu a primit documentul pretins oficial aparut in mass-media Primaria Sectorului 1 sustinea ca primarul Clotilde Armand a transmis o notificare

Romprest Service SA a emis o dezmintire si a precizat ca nu a primit documentul invocat in mass-media, semnat cu numele primarului Clotilde Armand si datat 5 februarie 2021, nici pe adresa de e-mail oficiala a.

Clotilde Armand, acuzata ca e pe cale sa detoneze o bomba ecologica. Peste 1.000 de tone de gunoi ar putea ramane saptamanal pe strazile Sectorului 1 din cauza datoriilor catre Romprest. Protest impotriva primarului, in Piata Victoriei (VIDEO)

Romprest a precizat ca are de incasat de la Primaria Sectorului 1 datorii neachitate in valoare de peste 100 de milioane de lei, iar angajatii companiei au protestatimpotriva primarului Clotilde Armand,.

Gabriela Firea ii cere socoteala lui Clotilde Armand: Vom merge in justitie daca nu vom putea opri aceasta decizie aberanta

Anularea proiectului prin care patru spitale din Capitala nu ar mai fi primit finantare de la Primarie nu a putut fi pus in dezbatere astazi in Consiliul Local al Sectorului 1. Asta pentru ca cei din PNL, USR PLUS si PMP au boicotat sedinta de la Primaria Sectorului 1. Au fost prezenti doar 9 consilieri social democrati, cei care au si cerut anularea proiectului. Astfel, cvorumul nu a fost intrunit.

Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala proprie cainii din adapostul Odai: Decizia, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a spus ca Lagarul Odai trebuie inchis urgent!

Reprezentantii Romprest anunta ca firma va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la incheierea litigiului cu Primaria Sectorului 1. intr-un comunicat de presa transmis luni, Romprest.

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SERVICIUL DE SALUBRIZARE DIN SECTORUL 1: ii asigur pe toti locuitorii Sectorului 1 ca nu vom mai trece prin situatia in care am fost luna trecuta

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Clotilde Armand, spune ca nu va mai tolera santajul mafiei gunoaielor, iar daca Romprest refuza sa isi onoreze obligatiile contractuale, atunci va intra alt operator, in regim de urgenta, se arata intr-un comunicat al primariei transmis, astazi catre AGERPRES.

Primarul Sectorului 1, notificare catre Romprest. Clotilde Armand: Daca aceasta companei lasa din nou gunoiul pe strazi, din 12 februarie va intra un alt operator in regim de urgenta

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitala, a transmis vineri o notificare caterRomprest Service S. A si sustine ca, dacaaceasta companie lasa din nou gunoiul pe strazi si refuza.

Clotilde Armand, dupa protestul Romprest: Nu voi mai tolera santajul si amenintarile Mafiei Gunoaielor Cu mine nu le mai merge

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, avertizeaza ca daca Romprest nu va mai strange gunoiul incepand cu jumatatea saptamanii viitoare va intra alt operator in regim de urgenta care sa asigure salubrizarea sectorului.

Cum a reusit Clotilde Armand sa puna in pericol soarta a 750 de caini

Cearta dintre primarul sectorului 1, Clotilde Armand, si firma care are contract de salubrizare a sectorului risca sa faca noi victime colaterale.

Adriana Saftoiu, despre scandalul Clotilde Armand-Romprest: Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o scolarita rasfatata

Fosta deputata PNL Adriana Saftoiu a afirmat, in legatura cu problema salubrizarii in Sectorul 1 si compania Romprest Service, ca nu este de acord cu felul in care procedeaza edilul Sectorului 1 Clotilde Armand si precizeaza ca este ca o scolarita rasfatata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )