Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea ii cere socoteala lui Clotilde Armand: Vom merge in justitie daca nu vom putea opri aceasta decizie aberanta

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea ii cere socoteala lui Clotilde Armand: Vom merge in justitie daca nu vom putea opri aceasta decizie aberanta

Anularea proiectului prin care patru spitale din Capitala nu ar mai fi primit finantare de la Primarie nu a putut fi pus in dezbatere astazi in Consiliul Local al Sectorului 1. Asta pentru ca cei din PNL, USR PLUS si PMP au boicotat sedinta de la Primaria Sectorului 1. Au fost prezenti doar 9 consilieri social democrati, cei care au si cerut anularea proiectului. Astfel, cvorumul nu a fost intrunit. continuă pe Antena3

PSD vrea ca Primaria Capitalei sa preia cele 4 spitale din Sectorul 1. Gabriela Firea: Vom merge inclusiv in justitie daca nu vom putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor PNL, USR-PLUS si PMP (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedinta PSD, a anuntat ca social-democratii vor merge inclusiv in justitie daca nu vor putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor locali ai.

Gabriela Firea: Luni, convocam sedinta la Sectorul 1 pentru abrogarea hotararii prin care Clotilde Armand taie finantarea spitalelor din Bucuresti!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, o suita de actiuni ale parlamentarilor si consilierilor locali si municipali ai acestei formatiuni, in vederea anularii efectelor hotararii adoptate recent de primaria condusa de Clotilde Armand.

Clotilde Armand, reactie la atacul lansat de Gabriela Firea si Dan Tudorache

Clotilde Armand a reactionat, in urma cu putin timp, pe Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea si a lui Dan Tudorache. Primul n-a facut nimic in cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele pana l-au luat procurorii DNA la explicatii. Aici s-a ajuns, a scris primarul Sectorului 1.

Razboi total la Sectorul 1. Cum o va bloca Firea pe Clotilde Armand

Gabriela Firea, senator PSD si fost primar al Capitalei a comentat in exclusivitate la Antena e acuzatiile aduse de primarul general al Capitalei si de edilul Sectorului 1 Clotilde Armand, ca pe durata mandatului ar fi facut spitale din hartie creponata.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SERVICIUL DE SALUBRIZARE DIN SECTORUL 1: ii asigur pe toti locuitorii Sectorului 1 ca nu vom mai trece prin situatia in care am fost luna trecuta

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Clotilde Armand, spune ca nu va mai tolera santajul mafiei gunoaielor, iar daca Romprest refuza sa isi onoreze obligatiile contractuale, atunci va intra alt operator, in regim de urgenta, se arata intr-un comunicat al primariei transmis, astazi catre AGERPRES.

Clotilde Armand, taiere socanta in Primaria Sectorului 1: Reducem hemoragia banilor publici de peste tot

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand a trecut la un alt nivel scandalul taierilor de fonduri in administratie. Dupa ce, recent, a generat un val de critici dure la adresa sa, primarul anunta noi taieri de fonduri. Decizia ii are in vedere pe angajatii din administratiile scolilor din Sectorul 1. Clotilde Armand taie abonamentele .

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

Adriana Saftoiu, despre scandalul Clotilde Armand-Romprest: Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o scolarita rasfatata

Fosta deputata PNL Adriana Saftoiu a afirmat, in legatura cu problema salubrizarii in Sectorul 1 si compania Romprest Service, ca nu este de acord cu felul in care procedeaza edilul Sectorului 1 Clotilde Armand si precizeaza ca este ca o scolarita rasfatata.

Orban, despre contrele intre Nicusor Dan si Clotilde Armand: Nu exista scandal. A existat o diferenta de opinie care s-a manifestat in doua comunicari publice

Ludovic Orban a declarat ca nu exista niciun scandal intre primarul general Nicusor Dan si edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, ci a existat o diferenta de opinie care s-a manifestat in doua comunicari publice. El a adaugat ca PNL este angajat in respectarea tuturor promisiunilor formulate in campania pentru Sectorul 1.

Clotilde Armand un primar catastrofa

Scandaluri peste scandaluri. Instituirea haosului la toate nivelurile administratiei. Tupeu, aroganta, agresivitate si multa, foarte multa victimizare. Asa s-ar putea descrie primele patru luni din mandatul noului primar al Sectorului 1, Clotilde Armand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )