Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod galben de ceata valabil in mai multe judete din tara. Potrivit specialistilor, avertizarile sunt valabile pana la ora 09. continuă pe Adevărul

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se intampla in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetul Harghita si o alta de vant puternic pentru judetul Bihor, valabile pe parcursul .

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se intampla in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ploaie si lapovita pentru judetele Brasov, Harghita si Covasna, valabila pana la ora.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de vant valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de viscol, valabila in zone montane din trei judete aflate in Transilvania, respectiv in doua.

Atentionari de vant, ploi si lapovita, in mai multe judete, in prima parte a zilei de luni

Judetele Sibiu, Covasna, Brasov, Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Neamt, Suceava, Cluj Maramures vor fi luni dimineata sub atentionare de Cod galben de vant, iar Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Alba, Sibiu, Mures, Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, precum si Hunedoara vor fi sub atentionare de ploi si lapovita, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Mai multe persoane din conducerea societatii de termoficare din Botosani, urmarite penal pentru abuz in serviciu; prejudiciul, peste 2,3 milioane de lei

Mai multe persoane din conducerea firmei de termoficare din Botosani, inclusiv directorul general, sunt urmarite penal de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu, fiind suspectate ca au incheiat un contract de mentenanta cu o firma care nu era autorizata sa presteze astfel de activitati. in cauza, s-a produs un prejudiciu de peste 2,3 milioane de lei.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

COD GALBEN de viscol in cinci judete. Un alt judet sub cod galben de ceata

Judetele Caras-Severin, Arad, Timis, Bihor si Cluj sunt luni, pana la ora 8. 00, sub avertizare cod galben de viscol, viteza vantului depasind la rafala 90 de kilometri pe ora, potrivit.

Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete

Zece judete se afla, luni, sub avertizari cod galben pentru ploaie si lapovita care va favoriza depunerea de polei, alte cinci judete sunt sub avertizari de viscol, iar pentru patru judete meteorologii au transmis avertizari de vant puternic.

UPDATE Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete. Trei zboruri au anulate

Zece judete se afla, luni, sub avertizari cod galben pentru ploaie si lapovita care va favoriza depunerea de polei, alte cinci judete sunt sub avertizari de viscol, iar pentru patru judete meteorologii au transmis avertizari de vant puternic. Din cauza conditiilor meteo dificile, trei zboruri au fost anulate pe ruta Bucuresti-Londra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )