Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mai multe persoane din conducerea societatii de termoficare din Botosani, urmarite penal pentru abuz in serviciu; prejudiciul, peste 2,3 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane din conducerea societatii de termoficare din Botosani, urmarite penal pentru abuz in serviciu; prejudiciul, peste 2,3 milioane de lei

Mai multe persoane din conducerea firmei de termoficare din Botosani, inclusiv directorul general, sunt urmarite penal de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu, fiind suspectate ca au incheiat un contract de mentenanta cu o firma care nu era autorizata sa presteze astfel de activitati. in cauza, s-a produs un prejudiciu de peste 2,3 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Explozie in New York. Mai multe persoane sunt ranite

O explozie a avut loc luni dimineata la terminalul de autobuze Port Authority din cartierul Manhattan, New York, in apropiere de Times Square, provocand mai multi raniti.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata, 9 decembrie, mai multe avertizari cod galben pentru diferite judete ale tarii. in unele locuri va ninge abundent, iar in altele vantul se va intensifica.

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se intampla in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetul Harghita si o alta de vant puternic pentru judetul Bihor, valabile pe parcursul .

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se intampla in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ploaie si lapovita pentru judetele Brasov, Harghita si Covasna, valabila pana la ora.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de vant valabile pentru mai multe judete din tara.

Explozie puternica la un terminal de gaz din Austria. Sunt mai multe victime

O explozie survenita marti dimineata la un terminal de gaz din Baumgarten, in estul Austriei, s-a soldat cu un mort si ranirea mai multor persoane. Explozia, ale carei cauze nu au fost deocamdata.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

Romanii dau iama in bancomatele americanilor. Sapte indivizi au falsificat si folosit carduri bancare in mai multe state americane

Sapte romani au pledat vinovati in fata unei instante federale americane recunoscand implicarea intr-o retea de fraudare a bancomatelor care a actionat in mai multe state americane. Procurorii spun ca sase din romani obtineau seria si PIN-urile cardurilor de credit ale unor clienti bancari, fabricau carduri false si efectuau retrageri neautorizate din conturi.

Mai multe cadouri pregatite cu daruire de prescolari au ajuns in scolile din Arad si Mandruloc

Asociatia Copilul din Mine impreuna cu Gradinita Bambi Arad au demarat o campanie umanitara in cadrul careia copiii gradinitei sub coordonarea reprezentantilor asociatiei si alaturi de cadrele didactice si parinti au incropit cadouri pentru mai multi elevi din Arad si Mandruloc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )