Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cod galben de furtuna in judetul Cluj

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuna in judetul Cluj

Intre orele : 16:00 si 17:30 In zona : judetul Cluj, in zona delimitata de localitatile: Savadisla, Iara, Moldovenesti, Calarasi, Turda, Viisoara, Ceanu Mare, Cojocna,. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna in judetul Brasov

Intre orele : 19:30 si 21:00 In zona : - local in jumatatea de nord a judetului Brasov, mai ales in zona localitatilor: Ticusu, Jibert, Bunesti, Rupea, Cata, Homorod,.

Cod galben de furtuna in judetul Mures

Intre orele : 17:05 si 18:35 In zona : - vestul judetului Mures, mai ales in zona localitatilor: Chetani, Ludus, Bogata, Iernut, Cucerdea, Tarnaveni, Iclanzel, Ogra,.

Cod galben de furtuna

Intre orele : 16:45 si 18:00 In zona : -jud. Vrancea: partea centrala a judetului, indeosebi localitatile : Mera, Andreiasu de Jos, Odobesti,Tifesti, Bolotesti,.

Cod galben de furtuna in judetele Prahova si Buzau

Intre orele : 17:35 si 18:35 In zona : zona de munte a judetelor : Prahova si Buzau in arealul delimitat de granita de N a judetelor Prahova si Buzau si aliniamentul.

incepe urgia! Meteorologii au facut anuntul: Cod galben de inundatii

Hidrologii au emis o atentionare de COD GALBEN DE INUNDATII pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava, valabila pana vineri seara. Ca urmare a.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri mici bazinul superior al Bistritei, pana vineri la ora 18.00

Hidrologii au emis vineri o atentionare cod galben de inundatii pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava. Atentionarea este valabila pana la ora 18. Potrivit Institutului.

COD galben de INUNDATII, in Suceava

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava, valabila pana vineri seara.

Cod portocaliu de canicula in sapte judete, cod galben in Bucuresti si 30 de judete, sambata

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui Galati si, partial, Bacau si Vrancea, iar pentru alte 30 de judete si Capitala cod galben. Atentionarea intra in.

incepe urgia! Meteorologii au facut anuntul: Cod galben de inundatii

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pentru judetele Suceava si Neamt, precum si Bacau, Harghita si Covasna, valabile pana duminica seara. Sunt sub cod galben de inundatii afluentii mic.

Cod galben de canicula. Capitala si 12 judete din sud si sud-est, sub avertizare de canicula

Cod galben de canicula. Bucurestiul si 12 judete din sudul si sud-estul tarii se afla, luni, sub Cod galben de canicula, fiind anuntate maxime ce vor urca pana la 35. 37 de grade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )