Libnet.ro
UNICEF

10:45

Informare meteo de precipitatii in cea mai mare parte a tarii Cod galben de ninsori in 15 judete

Hotnews Hotnews,
 Informare meteo de precipitatii in cea mai mare parte a tarii Cod galben de ninsori in 15 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, valabila de vineri, ora 10. 00, pana sambata la aceeasi ora. continuă pe Hotnews

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

METEO Ploi in mare parte a tarii, incepand de joi. De vineri, vor fi lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta ca, incepand de joi, va ploua in cea mai mare parte a tarii, cantitatile de precipitatii urmand sa fie mai insemnate in jumatatea de sud. De vineri, se vor semnala lapovita si ninsoare, mai ales in dealurile Olteniei, Munteniei, in Transilvania si Moldova, unde se va depune zapada. Va ninge si la munte, iar vantul va avea intensificari.

Ploi in cea mai mare parte a tarii De vineri, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta ca, incepand de joi, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri va ninge si va fi lapovita, mai ales in dealurile Olteniei, Munteniei, in Transilvania si Moldova, unde se va depune zapada.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era.

Spania: Madridul se pregateste de cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii

Capitala Spaniei, Madrid si o mare parte din regiunea vecina Castilla-La Mancha, au fost vineri in alerta maxima pentru ceea ce meteorologii se asteapta sa fie cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii, ad.

Cum se face cea mai buna cafea la ibric, de fapt. Secretul, divulgat de Catalin Scarlatescu

Daca vrei sa afli cum se face cea mai buna cafea la ibric, de fapt, Catalin Scarlatescu iti spune tot ce trebuie sa stii. Celebrul jurat de la Chefi la cutite a divulgat secretul pe care il stie de la o turcoaica. Scarlatescu te invata sa faci cea mai buna cafea la ibric Desi pe .

Ministrul Economiei, veste buna pentru milioane de angajati. Ce se va intampla cu salariile: Este cea mai buna masura pe care o putem face

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, declara ca ideea eliminarii impozitului pe salariul minim pe economie ramane valabila, asa cum a sustinut USR PLUS in campania electorala. Reprezentantul Guvrnului a transmis ca aceste schimbari benefice pentru milioane de angajati ar putea avea loc de anul viitor, incepand cu sectorul agriculturii. Este realizabila daca avem .

Elon Musk a devenit cea mai bogata persoana din lume

Elon Musk, antreprenorul din spatele Tesla si SpaceX, este acum cea mai bogata persoana de pe planeta, dupa ce i-a depasit atat pe Bill Gates, cat si pe Jeff Bezos in mai putin de doua luni.

Spania a inregistrat cea mai mica temperatura de la inceputul masuratorilor sale meteorologice

Zapezi abundente si vanturi puternice s-au abatut asupra centrului si nordului Spaniei, unde temperaturile au scazut pana la minus 34 de grade Celsius, cea mai scazuta valoare inregistrata in Peninsula Iberica de la inceputul masuratorilor meteorologice, a anuntat Agentia de Stat pentru Meteorologie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3124 seconds )