Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, incepand de luni seara, in 13 judete

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ploi torentiale si vijelii, incepand de luni seara, in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi in cantitati insemnate, avertizarea fiind valabila in 13 judete din jumatatea de vest a tarii de luni, ora 18. 00 pana marti, ora 06. continuă pe Hotnews

METEO Cod Galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 13 judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo ce vizeaza ploi torentiale, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina, in vigoare pana miercuri seara. Mai mult, incepand de luni, ora 18. 00, 13 judete din nordul, vestul si sud-vestul tarii intra sub averizare cod galben de ploi si vijelii.

Cod galben de ploi in Bucuresti si 14 judete vineri dupa-amiaza

14 judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Atentionare de vreme instabila: Cod galben de ploi puternice si grindina

Meteorologii au emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in 12 judete din Muntenia si Oltenia, printre care si Calarasi.

PRAPAD iN ROMANIA! Cod galben de inundatii in 14 bazine hidrografice, pana marti dupa-amiaza

Atentionare Cod galben de inundatii, valabila de luni seara in 14 bazine hidrografice din 12 judete. Conform INHGA, in intervalul 27 mai, ora 18:00 28 mai, ora 16:00, avand in vedere situatia.

VREMEA. Atentionare meteo de ploi torentiale si vijelii in Bucuresti

VREMEA Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si vijelii pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 17:00. VREMEAPotrivi.

UPDATE Cod galben si portocaliu vineri seara in Bucuresti si mai multe judete

Mai multe judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod portocaliu si galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Cod portocaliu de furtuna si grindina in mai multe judete

Meteorologii au emis sambata mai multe avertizari de tip cod portocaliu de ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari puternice ale vantului, vijelie si grindina pentru localitati din judetele Vaslui, Galati si Vrancea.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana aproape de miezul noptii

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele ore se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, temperaturile minime situandu-se intre 12-14 grade, iar cele maxime in jurul.

Cod galben de furtuna pentru 13 judete. Vreme rea si in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi, valabila din aceasta seara pana marti dimineata in 13 judete, precum si o.

Avertizare de la meteorologi: Potop de ploi torentiale sambata, 25 mai. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Potopul de ploi torentiale nu se domoleste nici sambata. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, pentru ziua de sambata, 25 mai, in intervalul orar 13.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2885 seconds )