Libnet.ro
UNICEF

00:07

PRAPAD iN ROMANIA! Cod galben de inundatii in 14 bazine hidrografice, pana marti dupa-amiaza

B1 B1,
PRAPAD iN ROMANIA! Cod galben de inundatii in 14 bazine hidrografice, pana marti dupa-amiaza

Atentionare Cod galben de inundatii, valabila de luni seara in 14 bazine hidrografice din 12 judete. Conform INHGA, in intervalul 27 mai, ora 18:00 28 mai, ora 16:00, avand in vedere situatia. continuă pe B1

Cod galben de inundatii in opt judete, pana la miezul noptii; hidrologii avertizeaza ca ar putea fi depasite cotele de atentie

Hidrologii au emis, sambata, mai multe avertizari cod galben de inundatii, valabile pentru opt judete. Pana la miezul noptii sunt posibile depasiri ale cotelor de atentie pe rauri din judetele Suceava, Neamt, Harghita, Covasna, Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati.

Vremea o ia razna! Cod portocaliu si cod galben de precipitatii si fenomene meteo extreme, in mai multe judete

Vremea o ia razna la sfarsitul acestei saptamani 24 26 mai) in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologii au anuntat cod portocaliu si cod galben, cu fenomene meteo extreme. Daca la inceputul acestei saptamani vremea a fost insorita in mai multe parti ale Romaniei, spre sfarsitul perioadei vremea se va inrautati in special in [] .

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii. Furtuna in Bucuresti

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Cod galben de ploi in Bucuresti si 14 judete vineri dupa-amiaza

14 judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

METEO Cod Galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 13 judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo ce vizeaza ploi torentiale, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina, in vigoare pana miercuri seara. Mai mult, incepand de luni, ora 18. 00, 13 judete din nordul, vestul si sud-vestul tarii intra sub averizare cod galben de ploi si vijelii.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, incepand de luni seara, in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi in cantitati insemnate, avertizarea fiind valabila in 13 judete din jumatatea de vest a tarii de luni, ora 18. 00 pana marti, ora 06.

Cod galben de vreme rea, in 13 judete. ANM a emis si o informare speciala pentru Bucuresti

Meteorologii sustin ca vremea se va mentine capricioasa in urmatoarele zile. Vor fi episoade cu fenomene extreme in 13 judete, iar pentru Bucuresti a fost emisa o informare speciala. ANM a emis o informare meteo de vreme rea valabila pentru 13 judete din tara. Meteorologii sustin ca de luni de la ora 16:00 si pana [] .

Cod galben de furtuna pentru 13 judete. Vreme rea si in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi, valabila din aceasta seara pana marti dimineata in 13 judete, precum si o.

Cod galben de averse si descarcari electrice in localitati din patru judete, prelungit pana la 19.00

Meteorologii au emis sambata noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru patru judete pana la ora 19,00. Astfel, pana la ora 19, in zone din judetele Suceava,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )