Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cod galben de vijelii si grindina in 13 judete din Romania

Antena3 Antena3,
Cod galben de vijelii si grindina in 13 judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri o alerta cod galben de vant puternic, vijelii si grindina, in vigoare pana sambata. Atentionarea vizeaza 13 judete. continuă pe Antena3

Cod galben de vijelii in 29 de judete din Romania

Meteorologii vin cu o atentionare cod galben de vijelii pentru 29 de judete. Avertizarea a intrat in vigoare joi dimineata si dureaza pana seara. Intensificarile vantului vor depasi 55 - 65 kmh.

Cele mai amendate judete din Romania: cine castiga la contraventii in starea de urgenta

In cele cateva luni de stare de urgenta, agentii de politie au fost foarte activi cand vine vorba de amenzi pentru incalcarea restrictiilor de circulatie. Lasand la o parte legalitatea.

ALERTA METEOCod galben de ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, in 13 judete

Meteorologii au emis Cod galben de ploi, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina, pentru 13 judete din nord-vestul si centrul tarii si din Moldova. Atentionarea intra in vigoare vineri la ora 13.

Cod galben de vant puternic in aproape toata tara. 30 de grade in Capitala

Meteorologii au emis miercuri o informare ce anunta instabilitate atmosferica in toata tara si un cod galben de vijelii pentru 29 de judete, valabil pana joi seara.

ANM: Cod galben de vant si vijelii in majoritatea regiunilor tarii. Vreme instabila pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, pentru Transilvania, Oltenia si Muntenia, valabil pe tot parcursul zilei de.

Avertizare meteo. Cod portocaliu de vijelii in 11 judete din tara

Avertizare meteo. Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o noua avertizare de tip Cod portocaliu de vijelii, valabila in 11 judete din zona Moldovei. Avertizarea intra in vigoarede la ora 11. 00 si va fi activa pana la ora 20. Potrivit avertizarii, vantul va bate cu 80-100 kmh.

De ce lipseste medicamentul Euthyrox din Romania. Consumul a explodat in februarie, iar autoritatile sunt legate la maini si nu pot actiona

Criza de Euthyrox din Romania, medicament vital pentru pacientii cu afectiuni tiroidiene, s-a declansat pe fondul exploziei consumului de Euthyrox in luna februarie 2020 crestere cu aproape 40%) si a fost accentuata de incapacitatea anumitor actori.

Guardian Glass furnizeaza sticla pentru fatadele vitrate ale primului hotel Courtyard by Marriott din Romania

Guardian Glass Europe a furnizat sticla pentru fatadele vitrate ale primului hotel Courtyard by Marriott din Romania, inaugurat recent in zona de nord a Bucurestiului. Doua tipuri de sticla diferite au fost furnizate: GuardianClarity, o sticla fara reflexie pentru mai multa transparenta si o stralucire redusa care ofera oaspetilor vederi clare, fara distorsiuni prin sticla.

Scolile particulare din Romania isi ofera ajutorul pentru implementarea invatamantului online in sistemul public

Scolile particulare din Romania invita Guvernul la dialog deschis si la crearea unui parteneriat constructiv pentru imbunatatirea imediata a sistemului national de invatamant, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ANALIZA BOSTON CONSULTING GROUP: Industria auto din Romania poate inregistra pierderi de pana la 67 miliarde de lei

Criza COVID-19 poate duce la pierderi de vanzari de pana la 67 miliarde de lei si de EBITDA castiguri inainte de dobanda, taxe, depreciere si amortizare) de pana la 19 miliarde de lei in industria auto din Romania, arata datele unei analize a Boston Consulting Group, remise, astazi, Redactiei noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )