Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cod portocaliu: Bursele scad din cauza riscului de recesiune in SUA

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu: Bursele scad din cauza riscului de recesiune in SUA

Investitorii au vandut luni din actiunile detinute si au migrat spre siguranta obligatiunilor in conditiile in care apetitul la risc a scazut din cauza temerilor privind o recesiune in Statele Unite, transmite Reuters, adaugand ca randamentele bondurilor au scazut brusc. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu pe burse din cauza riscului de recesiune in SUA. Cand vine o noua criza mondiala

Investitorii au vandut luni din actiunile detinute si au migrat spre siguranta obligatiunilor in conditiile in care apetitul la risc a scazut din cauza temerilor privind o recesiune in Statele Unite.

Zeci de zboruri anulate la Frankfurt, din cauza unei probleme informatice

Zeci de zboruri au fost anulate luni in Frankfurt, din cauza unei probleme informatice care a aparut la cel mai mare aeroport german, scrie AFP.

Cainele si-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a intamplat. Este cel mai bun ajutor pentru el

Cainele si-a pierdut ochii pe rand din cauza unui glaucom, dar apoi ceva neasteptat s-a intamplat. Charlie, un golden retriver de 12 ani din Carolina de Nord, l-a intalnit pe Maverick, un catelus de doar.

Supravietuitoarea unui masacru dintr-un liceu american s-a SINUCIS din cauza mustrarilor de constiinta (FOTO)

Dupa ce a scapat cu viatadin atacul armat de pe 14februarie 2018, de la liceul Marjory Stoneman Douglas, din Miami, americanca Sydney Aiello s-a sinucis, relateaza CNN. Potrivit mamei fetei, aceasta.

Serena Williams s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentari la genunchiul stang

Serena Williams, campioana de opt ori la Miami, s-a retras din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory, acuzand o accidentare la genunchiul stang, informeaza wtatennis. com.

Ministrul bulgar al Justitiei a demisionat din cauza unei afaceri imobiliare. Comisia Anticoruptie a deschis ancheta dupa dezvaluirile presei

Ministrul bulgar al Justitiei, Tsetska Tsacheva, a demisionat sambata ca urmare a dezvaluirilor din presa potrivit carora, alaturi de alti trei lideri ai formatiunii politice de centru-dreapta GERB aflata la putere, a cumparat apartamente de lux sub pretul pietei, relateaza Reuters.

Caru' cu vedete: 4 vaduve care au devenit bogate dupa moartea sotilor celebri; Emilia Clarke, la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sanatate; S-a aflat motivul pentru care Liviu Varciu si Anda Calin s-au impacat.

Presa americana: Lady Gaga are o relatie cu Jeremy Renner, actorul din Avengers. Dupa ce s-a speculat ca Lady Gaga ar trai o poveste de dragoste cu Bradley Cooper, colegul ei. Antonia, despre o noua sarcina: Apare si al patrulea. Antonia se gandeste sa devina mamica pentru a patra oara, insa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )