Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara, in urmatoarele ore. Despre ce zone este vorba

B1 B1,
Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara, in urmatoarele ore. Despre ce zone este vorba

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a anuntat, luni, ca o serie derauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, in urmatoarele ore, sub o atentionare de tip Cod. continuă pe B1

EXCLUSIV Nava bomba din Beirut a trecut prin mai multe porturi din Romania in perioada 2010-2013. Ce transporta si care erau principalele destinatii

EXCLUSIV Nava maritima Rhosus, care a transportat cele 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, ce au explodat in Beirut, a trecut prin mai multe porturi din Romania in intervalul 2010-2013, asa cum precizeaza.

Protestele din Belarus: Muncitorii au oprit activitatea in mai multe uzine din Minsk

Sute de muncitori din uzinele de tractoare si de automobile din Minsk, capitala Belarusiei, au incetat munca vineri pentru a denunta brutalitatea represiunii manifestantilor, dupa realegerea contestata a presedintelui Alexandr Lukasenko, scrie AFP.

Ajutoare financiare pentru mai multe familii sarmane din judetul Ialomita

Guvernul a aprobat, vineri, printr-o Hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta in suma totala de 393. 100 lei pentru sprijinirea a 116 familii si persoane singure care fie se afla in situatii de necesitate in urma unor incendii, fie au probleme grave de sanatate sau risca excluziunea sociala. Printre cei care vor beneficia de acest sprijin se afla si mai multe familii din judetul Ialomita.

Cod galben si portocaliu de vreme severa. Vestul tarii, cel mai afectat. Judetele vizate de vijelii si inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o avertizare meteorologica de vreme rea, valabila pana duminica, 16 august, ora 10. Aproape intreaga tara se afla sub cod galben.

Cod galben de instabilitate atmosferica in peste 30 de judete Cod Portocaliu in peste sapte judete - UPDATE

Peste 30 de judete din Romania intra sub atentionare meteorologica de Cod Galben de instabilitate atmosferica sambata de la ora 10. Atentionarea este valabila pana duminica, ora 10. De asemenea, sambata, la ora 12. 00 intra in vigoare un Cod portocaliu de ploi cu caracter torential, valabil pana duminica la ora 06. 00, in Alba, Hunedoara, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Valcea, dar si zone din Salaj, Bihor, Arad si Timis, Cluj.

Furtuni, in peste trei sferturi din tara. Cat dureaza informarea ANM de ultima ora

Incepe week-endul prelungit cu vreme rea. incepand de vineri si pana duminica, in Romania este cod galben de ploi, vijelii, vant si grindina, informeaza, vineri, Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ANM a emis un nou cod galben de ploi torentiale si grindina. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pe tot parcursul aceste zile, pana la ora 23.

Cod portocaliu de furtuni, pentru mai multe localitati

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, care a depasit Capitala. Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 91 - au fost raportate in judetul Prahova, in timp ce pentru Bucuresti au fost raportate 64 de noi imbolnaviri. Sase judete din Romania nu au anuntat niciun caz nou de COVID-19.

Cele mai multe noi infectari zilnice, in Bucuresti. Doua judete n-au raportat niciun caz in plus fata de ziua precedenta

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost raportate duminica in Bucuresti, respectiv 154. La polul opus, doua judete, Harghita si Teleorman, nu au inregistrat nicio imbolnavire de la o zi la alta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3087 seconds )