Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod portocaliu de instabilitate in mai multe zone din Transilvania si Muntenia

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de instabilitate in mai multe zone din Transilvania si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabila in zone din Transilvania si Muntenia, precum si noi avertizari Cod. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile, luni dimineata, in mai multe judete din tara.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete. Ce anunta hidrologii

Hidrologii au emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe rauri din judetele Arad si Hunedoara, cu depasiri ale Cotelor de inundatie. Conform prognozei de.

METEO Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica in mai multe judete din tara

Un Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa este in vigoare pana pe 30 iulie, ora 21.

Cod galben de instabilitate atmosferica pentru mai multe judete, valabil pna luni seara

Mai multe judete se afla, pana luni seara, sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

Cod portocaliu de inundatii in apropierea litoralului

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe raurile mici din nord-vestul judetului Constanta pana la ora 23. 00 si pe cateva rauri mici judetul Maramures, pana la miezul noptii. Ca urmare a.

Cod portocaliu de ploi si vijelii in cinci judete

Meteorologii au emis, marti seara, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice pentru localitati din judetele Vaslui, Galati, Giurgiu, Ilfov si.

Rauri din judetele Teleorman si Giurgiu, sub Cod portocaliu de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis duminica seara o atentionare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Teleorman si Giurgiu pana luni.

Adolescent de 17 ani, trimis in judecata pentru omor. Este acuzat ca si-a omorat partenerul cu care participase la mai multe furturi

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost trimis in judecata sub acuzatia de omor. Baiatul si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit partenerul cu care participase la mai multe furturi.

Ploile abundente din Moldova au produs mai multe prejudicii

In urma precipitatiilor abundente din 29 si 30 iulie, au fost distruse mai multe portiuni de drumuri locale din sudul si nordul tarii. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raioanele Cahul si Sangerei ploaia a distrus aproape cate un kilometru de drum local din pietris si asfalt, transmite IPN.

O masina cu numere romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion Skripal

O masina cu numere de inmatriculare romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion rus Serghei Skripal, cu o saptamana inainte de atacul neurotoxic care l-a vizat pe acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2541 seconds )