Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ploile abundente din Moldova au produs mai multe prejudicii

Adevărul Adevărul,
Ploile abundente din Moldova au produs mai multe prejudicii

In urma precipitatiilor abundente din 29 si 30 iulie, au fost distruse mai multe portiuni de drumuri locale din sudul si nordul tarii. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raioanele Cahul si Sangerei ploaia a distrus aproape cate un kilometru de drum local din pietris si asfalt, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Tavan prabusit intr-un centru comercial din Vaslui. Sunt mai multe victime

Trei persoane, intre care un copil de un an, au fost ranite, sambata seara, dupa ce o bucata de tavan s-a prabusit intr-un centru comercial din municipiul Vaslui. Potrivit reprezentantilor ISU Vaslui, s-a.

Adolescent de 17 ani, trimis in judecata pentru omor. Este acuzat ca si-a omorat partenerul cu care participase la mai multe furturi

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost trimis in judecata sub acuzatia de omor. Baiatul si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit partenerul cu care participase la mai multe furturi.

O masina cu numere romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion Skripal

O masina cu numere de inmatriculare romanesti a fost vazuta de mai multe ori in apropierea locuintei fostului spion rus Serghei Skripal, cu o saptamana inainte de atacul neurotoxic care l-a vizat pe acesta.

Microbuz si autoturism din Romania, implicate intr-un accident grav in Austria: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa ce un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania au intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Austria, informeaza presa a.

Antreprenoriatul romnesc n primele 6 luni ale anului: Mai putine firme noi, mai multe desfiintari. Cele mai afectate domenii

Dupa primele 6 luni ale anului 2018, in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2017, mediul antreprenorial a inregistrat o scadere in ce priveste infiintarea profesionistilor, dar o crestere in ce priveste numarul de dizolvari, radieri si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro. Iata domeniile cu cele mai multe firme desfiintate.

DEZVALUIRI INCREDIBILE: O masina cu numere ROMANESTI a fost vazuta de mai multe ori aproape de casa lui Skripal inainte de atacul cu noviciok

Dezvaluiri de ultima ora in cazul Skripal. Un Mercedes cu numere romanesti a fost vazut de mai multe ori langa casa lui Sergei Skripal din Anglia inainte ca fostul spion rus sa fie otravit cu un agent.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile, luni dimineata, in mai multe judete din tara.

Cod galben de instabilitate atmosferica pentru mai multe judete, valabil pna luni seara

Mai multe judete se afla, pana luni seara, sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

Daily Mail: Un Mercedes cu numere romnesti a fost vazut de mai multe ori aproape de casa lui Skripal nainte de atacul cu noviciok

Un Mercedes cu numere romanesti a fost vazut de mai multe ori langa casa lui Sergei Skripal din Anglia inainte ca fostul spion rus sa fie otravit cu un agent neurotoxic, scrie tabloidul britanic Daily Mail. Potrivit martorilor, intre cei patru pasageri ai masinii de culoare inchisa era si o femeie.

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate. Mai multe zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. Doua curse ale companiei Lufthansa au fost anulate de pe Aeroportul International Sibiu, din cauza acestui incident de securitate, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )