Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod portocaliu de ploi in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ploi in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc

Meteorologii au emis sambata o avertizare de cod portocaliu de ploi in judetul Harghita, unde este asteptat Papa Francisc. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de ploi pentru patru judete si cod galben in alte 26 de judete, valabil pana duminica dimineata

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judetele Botosani, Iasi, Suceava si Neamt si cod galben in alte 26 de judete, inclusiv in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc.

Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, ambele valabile de sambata, ora 10. 00, pana duminica ora 06. Papa Francisc urmeaza sa ajunga sambata, la ora 17. 00, in Iasi, judet aflat sub cod portocaliu.

Cod portocaliu de ploi in jumatate din tara. Cod galben in restul judetelor

Noi avertizari de vreme rea! Meteorologii au emis vineri dimineata un cod portocaliu de ploi, valabil pentru jumatate din tara, si un cod galben de vreme rea in restul judetelor.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii la Galati. Este posibil sa cada grindina de mari dimensiuni

Fenomenele extreme, care includ ploi torentiale, grindina, descarcari electrice violente, vijelii vor afecta partea de sud a judetului Galati, dar in special municipiul resedinta de judet, precum si localitatileVanatori, Satu Costi, Tulucesti, Movileni, Sendreni, Smardan.

Cod portocaliu de ploi torentiale in patru judete si cod galben in 29 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, un Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in patru judete din zona Moldovei, precum si o avertizare Cod galben de instabilitate.

ANM a emis cod portocaliu in jumatate din tara. Ce fenomene meteo au fost semnalate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest inceput de weekend. ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai bine de jumatate din tara, unde va ploua, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ANM informeaza ca, vineri dimineata, a emis un cod portocaliu de ploi, valabil pentru mai multe judete din tara. Este [] .

Cod portocaliu de inundatii in Alba, inainte de vizita Papei

Hidrologii au emis, sambata seara, cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Alba, unde, duminica vine Papa Francisc, pentru a beatifica sapte eroi martiri, pe Campia Libertatii de la.

Cod portocaliu de furtuni si ploi violente in mai multe judete

ANM anunta cod portocaliu incepand de vineri, ora 15. 00 pana sambata la ora 10. 00 pentru Bucuresti si judetele Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caras Severin, Hunedoara , Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,.

Cod portocaliu de grindina si vijelii in zona Moldovei

Meteorologii au emis, miercuri, o noua avertizare nowcasting Cod portocaliu de ploi, grindina si vijelie, valabila in localitati din judete aflate in zona Moldovei. Conform Administratiei Nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )