Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD ROSU de vreme rea in Romania! Apelul facut de Raed Arafat

Antena3 Antena3,
COD ROSU de vreme rea in Romania! Apelul facut de Raed Arafat

Patru copii au fost luati de viitura, vineri, in localitatea prahoveana Sangeru, dintre care unul a fost gasit si nu a mai putut fi resuscitat, in total 12 localitati din judet sunt afectate de inundatii,. continuă pe Antena3

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Ce fenomene violente anunta ANM

Calarasiul se afla pana sambata , 1 iunie, la ora 10. 00, sub cod portocaliu de vreme rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, sudul Moldovei, nordul Olteniei si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Cod galben de vreme rea in toata Republica Moldova

Serviciul Hidromoteorologic de Stat a emis un nou cod galben de vijelie, grindina si descarcari electrice in toata Republica Moldova, transmite IPN.

Vrancea intra in Cod Portocaliu de vreme rea. Cat va ploua in urmatoarele ore

Pana sambata dimineata, in judet se vor inregistra caderi importante de precipitatii si instabilitate atmosferica accentuata.

Vremea rea se dezlantuie in tara: Cod rosu de vant cu aspect tornadic in Ialomita si Calarasi. Circulatia feroviara intre Valea Calugareasca si Ploiesti, oprita din cauza inundatiilor (VIDEO)

Fenomenele meteo extreme continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri seara o atentionare imediata cod rosu de grindina de mari dimensiuni si vant cu.

Cod galben de furtuni pentru 26 de judete si informare de vreme rea pana sambata

ANM a emis si o informare meteorologica de vreme rea valabila pentru toata tara. Aceasta a intrat in vigoare marti la ora 11:00 si expira sambata, la ora 10:00.

COD ROSU DE TORNADA iN ROMANIA! Anuntul de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Premierul in Romania! Meteorologii au emis cod rosu de tornada in judetul Salaj. Avertizarea este valabila marti, de la ora15:20laora 16:00, poatrivit unui comunicat ANM. Localitatile.

Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

ANM a anuntat cod rosu de furtuna intr-un judet al tarii. Valabil de la :28-05-2019 ora 15:20pana la :28-05-2019 ora 16:00 In zona :Judetul Salaj: Zalau, Jibou, Hereclean, .

Cod rosu de tornada in Romania

ANM a emis Cod rosu de furtuna in judetul Ialomita Valabil de la :31-05-2019 ora 19:40pana la :31-05-2019 ora 20:30 In zona :Judetul Ialomita: Suditi, Cosambesti,.

ALERTA METEO: COD ROSU de grindina de dimensiuni mari in Romania. Vezi zonele vizate

ANM a emis cod rosu de grindina de dimensiuni medii si posibil mari in unele zone din judetul Maramures.

Se va da vineri cod rosu in Romania, inclusiv in Bucuresti? La ce fenomene extreme sa ne asteptam si unde pot aparea tornade (FOTO)

Se anunta un weekend cu ploi puternice si furtuni! O prognoza neoficiala pune Bucurestiul si alte 6 judete din sudul tarii sub cod rosu de fenomene meteo severe pentru vineri. De asemenea, sunt pronosticate fe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )