Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod Rutier 2019. Greseala pentru care soferii platesc scump. Raportul politistilor este ingrijorator

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Greseala pentru care soferii platesc scump. Raportul politistilor este ingrijorator

Legislatia romaneasca are zero toleranta privind consumul de alcool la volan. Orice conducator auto care conduce un autoturism dupa ce a consumat bauturi alcoolice va fi pedepsit conform legii. Alcoolul afecteaza reactiile, incetineste reflexele, dimuneaza coordonarea motrica si il face pe sofer sa subestimeze pericolele reale. Alcoolul este asociat cu un comportament riscant si, din . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. 5 lucruri esentiale pe care trebuie sa le stie soferii, inainte de a-si monta anvelopele de iarna. Amenzi usturatoare daca se omite acest detaliu

Soferii risca amenzi usturatoare, daca nu respecta cateva reguli esentiale, atunci cand isi monteaza anvelopele de iarna. Agentii de la Rutiera pot ajunge sa va amendeze daca nu sunt respectate anumite norme, in ceea ce priveste cauciucurile, pe perioada friguroasa. E vorba despre sanctiuni usturatoare, de pana la cateva sute de lei, pe care romanii .

Elena Basescu si cei trei copii, imagine de familie. Motivul nebanuit pentru care s-au imbracat toti la fel

Elena Basescu s-a asortat cu cei trei copii. Fiica fostului presedinte al Romaniei a creat un adevarat tablou de familie in ultima sesiune foto. Cum au reactionat cei care o urmaresc pe retelele de socializare si care a fost motivul pentru care si-au facut vestimentatii la fel? Elena Basescu s-a asortat cu cei trei copii .

Un roman arestat in India este la un pas de moarte. Motivul pentru care a ajuns dupa gratii

Un roman a fost arestat in India. Cu toate ca i se aduc auze grave, barbatul spune ca nu are nicio legatura cu acuzele care i se aduc. Pentru ce a ajuns acesta in spatele gratiilor? Un roman arestat in India, la un pas de moarte Alex Marinoiu, originar din Craiova, cere disperat ajutorul autoritatilor .

Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc, dupa ce slabise miraculos. Sunt dependenta!

Oana Radu a vorbit pentru prima oara despre motivul adevarat care a facut-o sa se ingrase la loc. Artista a marturisit de ce a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, dupa ce si-a indeplinit visul si a slabit atat de mult. Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc Oana Radu, invitata .

Viorica Dancila:Mandatul meu va fi cel al Presedintelui pentru care interesul comun primeaza.voi urma de fiecare data vointa romanilor!

Viorica Dancila promite, cu doar cateva zile inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca mandatul sau va fi cel al Presedintelui pentru care interesul comun primeaza. Mandatul meu va fi.

Ce salariu are un angajat la Loteria Romana. Banii pentru care multi si-ar dori un job aici

Loteria Romana face angajari in mai multe judete din tara, iar salarile sunt foarte atractive. Multi si-ar dori sa obtina un loc de munca aici, dar pentru asta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Posturile disponibile sunt cele de operator gestionar loto, in Timisoara, Cernavoda si Sighisoara. Loteria Romana face angajari. Salariile sunt atractive Loteria .

Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24. Nu se compara cu celelalte plecari de pana acum

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, paraseste postul de televiziune dupa noua ani in care a realizat programul Jurnal Extern. Care este motivul plecarii sale? Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24 Ioana Tiganila a intrat in presa la varsta de 16 ani si a .

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

Motivul pentru care Kate Middleton a ramas fara secretara personala. Ce legatura are Meghan Markle cu aceasta situatie neplacuta din familia regala

S-au tulburat apele in staff-ul lui Kate Middleton. Se pare ca Ducesa de Cambridge a ramas fara asistenta personala, la doar cateva luni dupa ce un alt angajat de-al ei a parasit echipa. Cum s-a intamplat acest lucru? Kate Middleton face parte oficial din familia regala din aprilie 2011, dupa ce aceasta s-a casatorit cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )