Libnet.ro
UNICEF

13:15

Colectia Electrecord. Cele mai iubite cantece populare din Dobrogea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Colectia Electrecord. Cele mai iubite cantece populare din Dobrogea VIDEO

Electrecord, fabrica de discuri a Romaniei, a adunat o colectie de muzica populara din Dobrogea, compusa din cateva dintre cele mai iubite cantece ale folclorului dintre Dunare si Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Cyberpunk 2077 - Cum a ajuns unul dintre cele mai asteptate jocuri video din istorie pe lista celor mai injurate

Cyberpunk 2077, jocul video al polonezilor de la CD Projekt Red, a fost extrem de asteptat si a ajuns cu cativa ani intarziere, dar promitea experiente cu totul iesite din comun si o grafica extraordinara. Jocul a fost lansat pe 10 decembrie si a adus multa dezamagire din cauza numarului urias de erori care il fac aproape imposibil de jucat, in special pe consolele mai vechi. Cum a fost posibil ca un joc cu buget de cateva sute de milioane de dolari sa fie asa un esec si sa iasa pe piata atat de nefinisat? Un indiciu extrem de important tine de modul in care fondatorii companiei au condus-o si de cum au inteles ei business-ul.

Cele mai frumoase sosele noi din Tinutul Padurenilor. Drumurile din munti care anima satele pustii VIDEO

Noile sosele din Tinutul Padurenilor, una dintre regiunile cele mai pitoresti din Romania, au scos din izolare sate aflate in varf de munte, unele la capatul a zeci de kilometri de drumuri prin padure.

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai .

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus - 819 - sunt raportate in continuare in Capitala. Cluj si Timis deschid topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de cazuri.

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tau. Sprinde-l cu un text romantic

Mesajele de Craciun sunt una dintrele cele mai simple, dar si frumoase modalitati prin care poti trnamsite urari si un gand bun in prag de Sarbatori. Daca anul acesta tu si jumatatea ta petreceti.

Numarul noilor infectari scade la nivel national, dar creste in Capitala. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Capitala ramane pe prima pozitie in topul zonelor unde au fost inregistrate cele mai numeroase noi infectari cu virusul SARS-CoV-2. in Bucuresti au fost raportate 1. 096 de cazuri noi, numarul total al imbolnavirilor ajungand la 95. Pe locul 2 este judetul Ilfov, cu 304 noi infectari, urmat de judetul Timis cu 276 cazuri noi.

CFR Calatori suplimenteaza cele mai solicitate rute pe perioada sarbatorilor

CFR Calatori suplimenteaza trenurile care circula pe cele mai solicitate rute in perioada sarbatorilor de iarna. Astfel, pana la sfarsitul anului garniturile circula cu un numar si mai mare de vagoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )