Libnet.ro
UNICEF

14:16

Un coleg al politistului din Capitala care a agresat o tanara, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi incercat sa il acopere Agresiunea a avut loc chiar in masina institutiei

Hotnews Hotnews,
 Un coleg al politistului din Capitala care a agresat o tanara, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi incercat sa il acopere Agresiunea a avut loc chiar in masina institutiei

Politistul de 28 de ani din Capitala a agresat o tanara practicanta de la Scoala de Politie Campina chiar in masina institutiei. Un coleg al politistului ar fi incercat sa il acopere pe agresor si a fost pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa, spun surse apropiate anchetei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

O scoala din Capitala va fi inchisa, vineri. A fost depistat un focar de enterovirus

O scoala din Capitala va fi inchisa vineri. Din primele informatii, la scoala 27 din Bucuresti a fost depistat un focar de enterovirus. Aproximativ 20 de copii au avut mari probleme si s-au dus la spital.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

I-au scos 500 de dinti din gura: care este explicatia pentru drama copilului de 7 ani

Un copil de sapte ani a trecut prin cea mai traumatizanta experienta din viata lui, dupa i-au fost scosi din gura peste 500 de dinti. in contextul in care te doare daca pierzi o masea, intelegi socul baiatului de sapte ani. Conform publicatiei New Indian Express, un caz foarte ciudat al unui baiat de doar .

Un politist din Capitala a fost retinut pentru agresiune sexuala

Un politist in varsta de 28 de ani, din Bucuresti, a fost retinut pentru ca ar fi agresat sexual o tanara, la inceputul lunii septembrie, informeaza Politia Capitalei. Politistul era agent de siguranta publica, relateaza Mediafax.

Indivizii care au atacat pasagerii unei masini din Capitala, retinuti pentru 24 de ore

Cei doi indivizi care au atacat pasagerii unei masini intr-o zona aglomerata a Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore. Ancheta scoate la iveala faptul ca, cel mai probabil, a fost vorba de o reglare.

Adolescentul de 16 ani din Caracal, care disparuse fara urma, a fost gasit. Baiatul plecase din internat dupa ce se certase cu tatal lui

Un adoelscent de 16 ani, elev la un liceu din Caracal, este disparut de joi-dimineatade cand a parasit internatul. Politia a demarat cautarile. Tatal tanarului, care este din comuna olteana Scarisoara,.

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

Avortul va fi dezincriminat in Noua Galie de Sud, ultimul stat din Australia care nu facuse inca acest pas

Noua Galie de Sud va deveni ultimul stat al Australiei care dezincrimineaza avortul, dupa ce proiectul legislativ a trecut de ultima etapa, joi dimineata, scrie The Sydney Morning Herald.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )