Libnet.ro
UNICEF

14:30

Colegii celor patru fete care si-au pierdut viata in accidentul de la Jibou au facut un gest incredibil. Ce au hotarat sa faca dupa moartea lor

Antena3 Antena3,
Colegii celor patru fete care si-au pierdut viata in accidentul de la Jibou au facut un gest incredibil. Ce au hotarat sa faca dupa moartea lor

Colegii celor patru fete care au murit in tragedia de la Jibou au decis sa anuleze banchetul de absolvire a facultatii, iar banii stransi pentru organizarea evenimentului sa fie donati celor patru. continuă pe Antena3

Fotografia socanta surprinsa dupa accidentul din Jibou, unde patru tinere si-au pierdut viata. Mai multe raze de lumina au coborat din cer chiar la locul tragediei - FOTO

O fotografie incredibila a fost surprinsa la locul cumplitului accident de la Jibou, unde patru tinere si-au pierdut viata pe loc dupa ce masina in care se aflau a fost izbita violent de tren. Fotografia.

Mesajele colegilor celor patru studente care au murit intr-un accident feroviar: Era sefa de promotie, isi pregatea discursul de cateva zile

Studentii baimareni sunt in doliu, dupa ce patru colege ale lor si-au pierdut viata. Astazi, in campusul studentesc, toata lumea vorbea despre drama celor patru fete care au murit in tragicul accident de la Jibou.

Reactia profesorilor celor patru tinere ucise de tren: Erau fetele model pentru studentii profilului economic. Au fost extraordinare

Cunoscutii celor patru fete, care au murit dupa ce au fost calcate de tren in Salaj, sunt socati si inca spera ca nu e real ce au aflat. Profesorii sunt, de asemenea, extrem de tristi si au doar.

Mesajul cutremurator postat pe Facebook dupa accidentul din Salaj, in care si-au pierdut viata cele patru tinere

La scurt timp dupa accidentul cumplit in care patru tinere si-au pierdut viata, pe retelele sociale au inceput sa curga comentarii extrem de emotionante din partea cunoscutilor fetelor. Cele patru.

Detalii cutremuratoare de la accidentul din Salaj. Cum arata masina in care si-au pierdut viata cela patru tinere

Masina in care se aflau cele patru tinere a fost spulberata de trenul Jibou - Baia Mare, iar cele patru fete nu au mai avut nicio sansa la viata. Imaginea surprinsa arata modul ingrozitor in care masina.

Mai multe detalii despre tinerele care si-au pierdut viata in urma accidentul de la Jibou, Salaj

Cele patru tinere care si-au pierdut viata in urma accidentului feroviar din Jibou, Salaj, aveau varste de 20, respectiv 21 de ani si erau prietene si vecine. Toate fetele erau din Maramures, dar una.

Atac armat la un liceu din Texas: Zece persoane si-au pierdut viata si alte zece au fost ranite

Zece persoane si-au pierdut viata si alte zece au fost ranite vineri in atacul armat la un liceu din orasul Santa Fe, in Texas, a informat guvernatorul acestui stat, Greg Abbott, scrie AFP.

Mesajul cutremurator al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte in accidentul din Salaj: Dragostea mea, ai plecat asa devreme!

Patru tinere au murit joi, dupa ce autoturismul in care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferata din apropierea orasului Jibou, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie.

inmormantarea Sarei, una dintre cele patru fete moarte in accidentul de la Jibou, va fi transmisa live

Familia Sarei Stefana, una dintre fetele moarte in accidentul grav de la Jibou, a decis ca inmormantarea va fi transmisa live pentru toti cei care vor sa vada acest eveniment trist. Anuntul a fost facut de.

Durere fara margini la inmormantarea celor patru studente moarte in accidentul de la Jibou. Vai de parintele care-si ingroapa copilul!

Cele patru tinere moarte in tragicul accidentul feroviar de saptamana trecuta, de la Jibou, au fost conduse pe ultimul drum, in prezenta familiilor, a prietenilor si a localnicilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )