Libnet.ro
UNICEF

08:15

Colegiul Gheorghe Sincai si Scoala Gimnaziala Nr. 190, in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie

B1 B1,
Colegiul Gheorghe Sincai si Scoala Gimnaziala Nr. 190, in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie

Primaria Sectorului 4 a anuntat, vineri, ca a dispus in regim de urgenta dezinfectarea cladirilor in care functioneza Colegiul National Gheorghe Sincai si Scoala Gimnaziala Nr 190, dupa ce in. continuă pe B1

Clasa din Scoala Aviator Mircea T. Badulescu, trecuta in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost decis suspendarea desfasurarii cursurilor fata in fata la clasa a IIa C de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Aviator Mircea T. Badulescu din municipiul Buzau.

Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

Liceul unde este diriginte si profesoara minsitrul Monica Anisie va intra, incepand de joi, in scenariul rosu din cauza cazurilor de coronavirus depistate in unitatea de invatamant. Colegiul National .

11 scoli din Capitala intra in scenariul rosu! Cazurile de COVID la copii au crescut cu peste 22%

Numarul elevilor care s-au imbolnavit de COVID-19 a crescut cu aproape un sfert in ultima saptamana. Sunt deja aproape 2. 800 de cazuri noi raportate de la inceputul anului scolar. De astazi, inca 11 scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu, printre care si Colegiul Tudor Vianu unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Buzau: Doua unitati de invatamant trec pe scenariul rosu de functionare, iar o alta revine la scenariul verde

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a decis, joi, trecerea pe scenariul rosu de functionare a doua unitati de invatamant din judet si a doua grupe de elevi din alte doua.

Lista unitatilor de invatamant afectate de coronavirus. Care sunt scolile intrate in scenariul rosu

Tot mai multi prescolari si elevi ajunga sa invete online. in prezent, in Salaj, sapte scoli si gradinite sunt in scenariul galben, in timp ce in scenariul rosu au trecut cinci licee.

TURCAN: Nu cred ca ne apropiem la nivel national de o inchidere a scolilor si o includere a tuturor scolilor in scenariul rosu

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca autoritatile nu iau in calcul o introducere a scolilor la nivel national in scenariul rosu, in situatia unei cresteri a numarului de imbolnaviri de COVID-19, decizii de acest fel urmand a fi luate la nivel local, in functie de situatia din fiecare regiune. Ar fi anapoda, oarecum, in unele localitati in care nu ai niciun caz sa introduci scolile in scenariul rosu doar pentru ca in alte localitati ai o crestere a numarului de infectari, considera Raluca Turcan, conform news. ro.

Bacaul, primul oras din Romania unde toate scolile se inchid si intra in scenariul rosu Suspectii de COVID, obligati sa se izoleze pana primesc rezultatul testului

Toate scolile din orasul Bacau se inchid si intra in scenariul rosu - cursuri exclusiv oline -, incepand de luni. De asemenea, in tot judetul va fi obligatorie purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice, iar persoanele suspecte de COVID-19 sunt obligate sa se izoleze pana vor primi rezultatul testului, potrivit prefectului Sorin Ailenei.

Care sunt cele 17 unitati de invatamant din Capitala care au cerut sa treaca in scenariul rosu

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) s-a intrunit vineri in sedinta, de la ora 13. 00, pentru a discuta si aproba schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. CMBSU a apropat solicitarea ca 17 unitati de invatamant din Bucuresti sa treaca in scenariul rosu, iar 12 in cel galben, au declarat surse ale institutiei,.

17 scoli din Bucuresti trec in scenariul rosu din cauza unor cazuri de COVID-19 Lista unitatilor de invatamant unde cursurile vor fi exclusiv online

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis vineri schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. Astfel, 17 unitati de invatamant din Capitala - intre care colegiile Tudor Vianu, Spiru Haret, Mihai Viteazul - trec in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - dupa ce au fost inregistrate cazuri de imbolnavire.

Liceul George Enescu din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce cinci persoane au contractat COVID-19

Liceul George Enescu din Bucuresti a intrat,joi, in scenariul rosu, dupa ce 3 profesori si 2 elevi au fost confirmati cu COVID-19. Cursurile se vor muta in mediul online pana pe21 octombrie,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1984 seconds )