Libnet.ro
UNICEF

08:45

Comisarul-sef Costel Chirica, unul dintre cei mai buni judiciaristi, numit inspector-sef la IPJ Calarasi

Adevărul Adevărul,
Comisarul-sef Costel Chirica, unul dintre cei mai buni judiciaristi, numit inspector-sef la IPJ Calarasi

IPJ Calarasi are o noua conducere. Comisarul sef de politie Costel Chirica, unul dintre cei mai buni anchetatori pe linie judiciara din judetul Calarasi, a fost numit inspector-sef pentru urmatoarele 6 luni, dupa ce comisarul-sef Marian Iorgaactualul inspector sef) a fost imputernicit sa conduca IPJ Prahova. continuă pe Adevărul

Cel mai nou pariu al lui Daniel Dines, unul dintre cei mai bogati romani

Fondatorul si CEO-ul companiei de tehnologie UiPath, Daniel Dines, unul dintre miliardarii Romaniei, a facut recent o investitie intr-un startup de securitate cibernetica si antifrauda.

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi din regiunea Moldovei, arestat dupa ce a batut un cioban, care a murit in urma agresiunii

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, Ioan Tibireac, vicepresedintele Asociatiei OvisMold, a fost arestat preventiv fiind acuzat ca a aplicat o corectie fizica unui cioban, in urma careia victima a murit dupa mai multe luni de suferinta.

A murit Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni

Actorul de la Bollywood Rishi Kapoor a murit joi dimineata, la varsta de 67 de ani, dupa o lupta de doi ani cu leucemia, au anuntat reprezentantii familiei sale.

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la varsta de 67 de ani

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi la varsta de 67 de ani din cauza unui cancer, informeaza BBC.

Calendar ortodox 2 mai. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 2 mai. Sfantul Atanasie cel Mare este praznuit de Biserica Ortodoxa atat la data de 18 ianuarie, cat si pe 2 mai Aducerea moastelor sale in Constantinopol). Sfantul Atanasie cel Mare a fost unul dintre cei mai de seama episcopi ai Bisericii crestine din Alexandria in sec. al IV-lea.

De ce mai lucreaza la 98 de ani: povestea medicului care iti inmoaie inima

Ar putea fi unul dintre cei mai batrani medici din lume aflati inca in activitate, dar nu s-a putut abtine sa nu fie in prima linie in timpul pandemiei de coronavirus. in timp ce in.

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

VIDEO 26 de ani de la moartea legendarului Ayrton Senna - Marea pasiune i-a adus sfarsitul

Pe 1 mai 1994, lumea sportului il pierdea pe unul dintre cei mai iubiti copii ai ei: Ayrton Senna. Brazilianul murea dupa un accident suferit pe circuitul de la Imola. La 26 de ani distanta, iubitorii Formulei 1 si nu numai) nu l-au uitat pe cel care a trait cu o pasiune nebanuita pentru a fi cel mai bun.

Mon Cabaret Noir,de Razvan Mazilu, unul dintre cele mai de succes spectacole din stagiunea Teatrelli, poate fi vazut online gratuit duminica seara

Mon Cabaret Noir,de Razvan Mazilu un spectacol total, cu teatru, coregrafie, muzica si foarte multa culoare este programat pentruduminica, 3 mai, in cadrul serieiTeatrelli onlinesi poate fi vizionat gratuit de publicul larg pewww. teatrelli. com, in intervalul orar18.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )