Libnet.ro
UNICEF

12:30

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi din regiunea Moldovei, arestat dupa ce a batut un cioban, care a murit in urma agresiunii

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi din regiunea Moldovei, arestat dupa ce a batut un cioban, care a murit in urma agresiunii

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, Ioan Tibireac, vicepresedintele Asociatiei OvisMold, a fost arestat preventiv fiind acuzat ca a aplicat o corectie fizica unui cioban, in urma careia victima a murit dupa mai multe luni de suferinta. continuă pe Adevărul

Cel mai nou pariu al lui Daniel Dines, unul dintre cei mai bogati romani

Fondatorul si CEO-ul companiei de tehnologie UiPath, Daniel Dines, unul dintre miliardarii Romaniei, a facut recent o investitie intr-un startup de securitate cibernetica si antifrauda.

A murit Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni

Actorul de la Bollywood Rishi Kapoor a murit joi dimineata, la varsta de 67 de ani, dupa o lupta de doi ani cu leucemia, au anuntat reprezentantii familiei sale.

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la varsta de 67 de ani

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi la varsta de 67 de ani din cauza unui cancer, informeaza BBC.

Culturile unuia dintre cei mai mari cultivatori de rosii, devastate de seceta profunda. Ce s-a intamplat cu rasadurile

Zeci de mii de rasaduri de tomate zac, intr-o comuna din Buzau, aruncate intr-un sant secat, din cauza uscaciunii din sol, a lipsei precipitatiilor din aceasta perioada. Seceta profunda care s-a instalat in zona Munteniei de sapte luni zdruncina unul dintre cei mai mari cultivatori de rosii pentru industria conservelor.

eMAG are chiar acum pe site unele dintre cele mai bune reduceri din an

Nicio zi fara reduceri, nu? Asa ca am adunat aici ce-are eMAG la pret foarte bun, ca sa alegi ceva excelent in plina primavara. Din ce listeaza eMAG pe site, am ales cateva produse care.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

De ce mai lucreaza la 98 de ani: povestea medicului care iti inmoaie inima

Ar putea fi unul dintre cei mai batrani medici din lume aflati inca in activitate, dar nu s-a putut abtine sa nu fie in prima linie in timpul pandemiei de coronavirus. in timp ce in.

Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Pandemia de COVID-19 ne tine in casa, dar daca vrem sa ne plimbam online putem sa vizitam doua dintre cele mai importante muzee din Dambovita.

O doctorita de top din Manhattan s-a sinucis din cauza coronavirusului. Conducea un departament de Urgenta

Unul dintre cei mai buni medici din Manhattan, care se afla in prima linie a luptei impotriva coronavirusului, s-a sinucis. Familia a declarat ca femeia in varsta de 49 ani, care conducea departamentul de Urgenta al unui spital, nu avea istoric de boli mentale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )