Libnet.ro
UNICEF

06:46

Programul Electric-Up, aprobat: 100 de milioane de euro pentru instalarea de panouri fotovoltaice si statii de reincarcare vehicule electrice

Hotnews Hotnews,
 Programul Electric-Up, aprobat: 100 de milioane de euro pentru instalarea de panouri fotovoltaice si statii de reincarcare vehicule electrice

Guvernul a adoptat joi proiectul de OUG, initiat de Ministerul Economiei, privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica cu o putere instalata cuprinsa intre 27 kWp 100 kWp necesara consumului propriu si livrarea surplusului in Sistemul Energetic National, precum si a statiilor de reincarcare de 22 kW pentru vehicule electrice si electrice plug in, prin Programul de finantare ELECTRIC UP. continuă pe Hotnews

Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, relateaza Mediafax.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Programul Electric Up. Ionel Danca: IMM-urile din HoReCa pot sa acceseze o finantare nerambursabila de pana la 100.000 de euro pentru instalarea panourilor fotovoltaice si a statiilor de incarcare

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Orban a adoptat programul Electric Up, prin care intreprinderile mici si mijlocii din sectorul HoReCaau posibilitatea sa acceseze.

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana aproba un ajutor de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii de porci si pasari din Romania

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat doua scheme de ajutor introduse de Romania, cu un buget total de aproximativ 229,4 milioane lei 47,7 milioane euro) destinate sprijinirii companiilor active in sectoarele cresterii porcilor si pasarilor, care au fost afectate de pandemia de coronavirus, conform Agerpres.

Franta aloca 100 de miliarde de euro pentru a-si relansa economia

Guvernul francez va dezvalui astazi un plan de stimulare in valoare de 100 de miliarde de euro pentru a reduce impactul economic al crizei coronavirusului in urmatorii doi ani, urmand a aloca sume consistente pentru investitii publice, subventii si reduceri de taxe.

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

UE aproba schemele de ajutor de stat de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii romani de porci si pasari

Comisia Europeana a aprobat doua scheme de ajutor de stat din Romania, cu un buget total de 47,4 milioane de euro aproximativ 229,4 milioane de lei), pentru a sprijini companiile active in sectoarele de crestere a porcilor si pasarilor de curte care sunt afectate de pandemia de coronavirus.

Romania va primi aproape 600 de milioane de euro de la UE pentru a imbunatati capacitatea de raspuns la dezastre

Comisia Europeana a aprobat joi finantarea din Fondul de coeziune a unui proiect in valoare de 578,4 milioane de euro pentru imbunatatirea capacitatii Romaniei de raspuns la dezastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )