Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria

Comisia Europeana publica, marti, Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria, in conditiile in care presedintele CE Jean Claude Juncker a afirmat ca si-ar dori ridicarea monitorizarii in mandatul actualei Comisii. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria. Raport extrem de dur pentru Romania

Draftul documentului, care evalueaza progresele in privinta statului de drept, va fi discutat si aprobat in Colegiul Comisarilor, la Strasbourg, inainte de a deveni public. Raportul MCV pentru Romania este cel mai dur din ultimii 10 ani. Expertii Comisiei Europene noteaza ca lupta anticoruptie a scazut dramatic, iar activitatea DNA este intr-un declin semnificativ, arata un prim draft.

Comisia Europeana publica astazi concluziile noului raport MCV. Reactia ministrului Justitiei

Romania asteapta azi noul raport MCV. Draftul documentului, care continea concluziile preliminare, a starnit un scandal urias intre CSM si Ministerul Justitiei pentru ca documentul a ajuns.

Comisia Europeana publica astazi concluziile noului raport MCV

Romania asteapta azi noul raport MCV. Draftul documentului, care continea concluziile preliminare, a starnit un scandal urias intre CSM si Ministerul Justitiei pentru ca documentul a ajuns.

Dancila: MCV arata discriminare pentru Romania si Bulgaria Guvernul PSD nu a interferat in justitie

Premierul demis Viorica Dancila sustine ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) arata discriminare pentru Romania si Bulgaria fata de celelalte state membre si ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa ceara un tratament egal pentru toate statele membre.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Comisia Europeana, in raportul MCV: Romania a regresat! Bruxelles propune ca Bulgaria sa iasa din MCV

Comisia Europeana remarca in ultimele doua rapoarte publicate astazi de Comisia Juncker cu privire la progresele inregistrate de Romania si Bulgaria in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare ca vecinii de la Sud de Dunare se califica pentru a iesi din cadrul MCV. Eforturile Bulgariei inregistrate de la aderare sunt suficiente pentru a-si onora obligatiile facute la aderare, noteaza Comisia Europeana, scrie jurnalistul Vlad Epurescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

RAPORT MCV pentru BULGARIA: Comisia Europeana considera ca vecinii Romaniei si-au indeplinit angajamentele din momentul aderarii la UE

Daca Romania este aspru criticata de Comisia Europeana in Raportul MCV, liderii de la Bruxelles sunt mult mai indulgenti cu vecinii bulgari. Acestia spun ca Bulgaria a facut progrese privind reforma.

Comisia Europeana recomanda scoaterea Bulgariei de sub MCV

Comisia Europeana recomanda in raportul privind progresele Romaniei si Bulgariei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), care va fi publicat marti, ca Bulgaria sa iasa de sub aceasta monitorizare, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa surse).

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

MCV 2019. Comisia Europeana catre Romania: Ati facut pasi inapoi, evolutiile din primele luni ale anului sunt sursa de mare ingrijorare

Comisia Europeana propune Consiliului UE si Parlamentului European mentinerea mecansmului de cooperare si verificare MCV) asupra Romaniei, in conditiile in care tara noastra a facut pasi inapoi in lupta anticoruptie si independenta justitiei in anul 2019. Executivul European conchide in raportul MCV pe anul 2019 ca situatia din primele luni ale anului 2019 a fost o sursa de mare ingrijorare. Citeste rapoartele in documentele atasate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )