Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dancila: MCV arata discriminare pentru Romania si Bulgaria Guvernul PSD nu a interferat in justitie

Hotnews Hotnews,
 Dancila: MCV arata discriminare pentru Romania si Bulgaria Guvernul PSD nu a interferat in justitie

Premierul demis Viorica Dancila sustine ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) arata discriminare pentru Romania si Bulgaria fata de celelalte state membre si ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa ceara un tratament egal pentru toate statele membre. continuă pe Hotnews

UPDATE Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria. Raport extrem de dur pentru Romania

Draftul documentului, care evalueaza progresele in privinta statului de drept, va fi discutat si aprobat in Colegiul Comisarilor, la Strasbourg, inainte de a deveni public. Raportul MCV pentru Romania este cel mai dur din ultimii 10 ani. Expertii Comisiei Europene noteaza ca lupta anticoruptie a scazut dramatic, iar activitatea DNA este intr-un declin semnificativ, arata un prim draft.

Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria

Comisia Europeana publica, marti, Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria, in conditiile in care presedintele CE Jean Claude Juncker a afirmat ca si-ar dori ridicarea monitorizarii in mandatul actualei Comisii.

DNA: Raportul MCV arata ca presiunea la care au fost supuse institutiile a avut un impact negativ

DNA spune ca raportul MCV arata ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei a avut un impact negativ si subliniaza ca Directia isi poate exercita rolul doar intr-un cadru legislativ care garanteaza independenta institutiilor judiciare si eficienta combaterii coruptiei la nivel inalt.

SURSE Raport MCV extrem de dur pentru Romania. CSM si DNA, criticate

Raportul MCV pentru Romania este cel mai dur din ultimii 10 ani. Expertii Comisiei Europene noteaza ca lupta anticoruptie a scazut dramatic, iar activitatea DNA este intr-un declin semnificativ, arata un prim draft.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Carmen Avram, dupa Raportul MCV. Mesaj dur pentru Dan Barna

Europarlamentarul PSD Carmen Avram tinteste voalat in directia lui Dan Barna atunci cand vine vorba despre tonul dur al Raportului MCV. intr-o postare pe Facebook dupa aparitia raportului, Avram acuza.

CHRISTOPHE CHAMBONCEL, ACCOR REGIONAL LEADER PENTRU ROMANIA SI EUROPA DE SUD-EST: Romania are un potential foarte mare de dezvoltare hoteliera

Reporter:Cum vedeti piata hoteliera din Romania comparativ cu alte piete din Europa de Est?.

Haltere: Noua medalii pentru Romania, in prima zi a Europenelor de juniori si tineret de la Bucuresti

Romania a cucerit noua medalii, vineri, in prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori Under-20) si tineret Under-23), de la Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )