Libnet.ro
UNICEF

21:30

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala

Hotnews Hotnews,
 Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala. Propunerea avizata prevede ca elevii care vor sa faca aceasta disciplina trebuie sa depuna cerere de inscriere, iar schimbarea optiunii se face tot prin cerere scrisa, relateaza Mediafax. Amintim ca Parlamentul trebuie sa puna in acord Legea Educatiei cu decizia Curtii Constitutionale, potrivit careia elevii care vor sa faca Religie sunt cei care depun cerere de inscriere. continuă pe Hotnews

Fara ora de religie! Comisia juridica a Senatului a avizat pozitiv amendamentul referitor la frecventarea orei de Religie

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, potrivit carei elevii participa la ora de Religie sau se pot muta de la ora de religie a unui alt cult doar in urma unei cereri scrise, a lor daca sunt.

Amendamentul referitor la frecventarea orei de Religie a fost avizat pozitiv de Comisia juridica a Senatului

Propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, privind frecventarea orei de religie, a fost avizata, marti, de Comisia juridica a Senatului, informeaza Mediafax. Astfel, elevii vor participa la ora de.

Comisia Juridica a Senatului a votat: fara catuse pentru corupti si arest la domiciliu dupa preferinte

Comisia Juridica a Senatului a aprobat amendamentele de la Codul de Procedura Penala care prevad ca inculpatii cercetati pentru coruptie sa nu mai poarte catuse. Proiectul initiat de senatorul PSD Serban Nicolae mai prevede ca, in cazul arestului la domiciliu, inculpatii, in caz ca au mai multe locuinte, sa poata decide unde sa fie cazati.

Frecventarea orei de Religie - aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Senatului

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania, potrivit carei elevii participa la ora de Religie sau se pot muta de la ora de religie a unui alt cult doar in urma.

Comisia juridica a Senatului a admis eliminarea incatusarii arestatilor non-violenti in spatiul public

Comisia juridica a Senatului a admis eliminarea incatusarii arestatilor non-violenti in spatiul public si posibilitatea acuzatului de a alege o alta locuinta decat cea trecuta in acte daca face dovada.

Eliminarea incatusarii arestatilor non-violenti, admisa de Comisia juridica a Senatului

Comisia juridica a Senatului a admis astazi propunerile privind eliminarea incatusarii arestatilor non-violenti in spatiul public si posibilitatea acuzatului de a alege o alta locuinta decat cea trecuta in acte daca face dovada ca acolo domiciliaza.

VIDEO Senatorii juristi au adoptat proiectul de lege prin care este eliminata incatusarea in cazul coruptiei si altor acte fara violenta/ Arestul sever, respins de Comisia Juridica

Comisia Juridica a Senatului a adoptat marti proiectul de lege de modificare a Codului de Procedura Penala al senatorului PSD Serban Nicolae prin care este eliminata incatusarea persoanelor fata de care s-a impus masura de arest preventiv si care nu au comis acte de violenta. Practic, prin aceasta modificare cei acuzati de coruptie sau trafic de influenta nu vor mai fi incatusati in momentul arestarii decat in cazul in care au fost violenti sau au incercat sa se sustraga urmaririi penale.

Comisia juridica a Senatului: incatusarea, numai in cazul persoanelor violente

Proiectul de lege potrivit caruia arestatii vor fi incatusati doar daca sunt violenti a primit avizul Comisiei juridice a Senatului. Decizia a fost luata dupa o sedinta extrem de aprinsa, in care CSM.

Comisia juridica a respins legea ce interzice folosirea animalelor in spectacole de dresura

Comisia juridica a respins legea ce interzice folosirea animalelor in spectacole de dresura. Motivatia parlamentarilor a fost ca animalele si dresorii sunt prieteni, dar si faptul ca in orase copiii nu stiu cu.

Comisia juridica a dat aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Ion Ochi. Deputatul PSD sustine ca este nevinovat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea preventiva deputatului PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in perioada in care a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )