Libnet.ro
UNICEF

11:00

Una dintre cele mai mari banci a facut anuntul. Zeci de mii de romani vizati. Se intampla deja

Playtech Playtech,
Una dintre cele mai mari banci a facut anuntul. Zeci de mii de romani vizati. Se intampla deja

Banca Romana de Dezvoltare a venit cu un anunt important pentru Romania. in ciuda pierderilor inregistrate, BRD a venit si cu un beneficiu. BRD sustine ca in perioada starii de urgenta,. continuă pe Playtech

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

Unul dintre cele mai mari mistere, dezlegat: de unde provin pietrele imense folosite la Stonehenge

Pietrele Stonehenge au fost indelung studiate, iar raspunsurile legate de misterul aparitiei lor au aparut intotdeauna cu greu. Arheologii si istoricii nu au reusit sa gaseasca legaturi.

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

DEZBATERE PUBLICA Langa una dintre cele mai vechi case din Bucuresti ar putea aparea doua blocuri, unul de trei si altul de sase etaje Proiectele imobiliare sunt in curs de aprobare

Pe Calea Serban Voda, la numarul 33, la cativa pasi de biserica Sfantul Spiridon Nou, se afla una dintre cele mai vechi case din Bucuresti. Este o casa de targovet, construita la sfarsitul secolului XVII, dupa cum arata placuta care indica faptul ca este monument istoric, cu un pridvor generos si foarte bine pastrata. in curtea monumentului istoric ar putea aparea insa un bloc de 6 etaje care va adaposti un hotel, initiativa privata, iar langa, un imobil de 3 etaje. Proiectul din urma apartine Parohiei Sfantul Spiridon Nou care doreste sa construiasca aici Casa Sarbatoarea - hotel. Ambele proiecte sunt in curs de aprobare la Primaria Sector 4 condusa de Daniel Baluta.

Studiu Harvard: Pierderea mirosului - primul si unul dintre cele mai frecvente simptome ale Covid-19, mult mai des intalnit decat febra sau tusea

Oamenii de stiinta de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului si sau a gustului, principalul simptom neurologic si in general, unul dintre primele semnale care sugereaza boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care insoteste infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie.

Cum iti dai seama daca a fost modificat kilometrajul unei masini. Trucurile samsarilor

Una dintre cele mai mari frici ale romanilor atunci cand isi cumpara masina second hand este kilometrajul acesteia. A fost sau nu modificat? Un samsar a dat totul pe fata si a recunoscut ca marea majoritate a automobilelor, mai ales cele aduse din Germania, au kilometrajul dat inapoi. Cum iti dai seama daca a fost .

Se intampla chiar acum la granita Romaniei. Autoritatile au facut anuntul

Aglomeratie la granita Romaniei. Peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara in ultimele 24 de ore, cu peste 32. 800 mijloace de transport, dintre care 9. 300 automarfare. Cozi interminabile la granita Romaniei. Politia de Frontiera: peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara .

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )