Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

România Liberă România Liberă,
Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

Spitalul din orasul Mioveni are in organigrama opt posturi de medici ATI dar niciunul dintre ele nu . continuă pe România Liberă

Unul dintre cele mai mari mistere, dezlegat: de unde provin pietrele imense folosite la Stonehenge

Pietrele Stonehenge au fost indelung studiate, iar raspunsurile legate de misterul aparitiei lor au aparut intotdeauna cu greu. Arheologii si istoricii nu au reusit sa gaseasca legaturi.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Cum arata sotia lui Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani

Marcel Iures, in varsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat si in cateva filme de top la Hollywood. Cu toate acestea, sotia sa, Irina, a preferat sa fie o.

Posturi la ATI platite cu 30.000 de lei, necautate de nimeni, la Spitalul din Mioveni

La Spitalul Orasenesc din Mioveni, spital de stat, construit de la zero, in judetul Arges, este nevoie urgenta de medici infectionisti si de ATI Anestezie si Terapie intensiva). Cu garzi, salariul poate ajunge la 30. 000 de lei net, dar posturile nu le vrea nimeni, asa ca ATI sta nefolosita, relateaza Mediafax.

Studiu Harvard: Pierderea mirosului - primul si unul dintre cele mai frecvente simptome ale Covid-19, mult mai des intalnit decat febra sau tusea

Oamenii de stiinta de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului si sau a gustului, principalul simptom neurologic si in general, unul dintre primele semnale care sugereaza boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care insoteste infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

Managerul Spitalului din Mioveni: Colegii imi spun: Nu mai putem! Suntem rupti! Trebuie sa te refaci cu o perfuzie

Managerul si medicul Horia Traila de la Spitalul din Mioveni povesteste situatia din spital cu ochii inchisi. De oboseala, de epuizare. Din aprilie nu a avut nici macar o zi de concediu. Ziua lui de munca are 12 ore si vine si in week-end la spital, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )