Libnet.ro
UNICEF

22:16

Compania Nationala de Investitii: 239 de milioane de lei pentru reabilitarea obiectivelor culturale

România Liberă România Liberă,
Compania Nationala de Investitii: 239 de milioane de lei pentru reabilitarea obiectivelor culturale

Palatul Mihail Sturdza din Iasi, Corpul Central al Colegiul National Carol I si Opera Romana din Cra. continuă pe România Liberă

Trei cladiri vor fi reabilitate pentru 239 milioane lei

Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru trei proiecte ale Ministerului Lucrarilor Publice, care vor fi facute prin Compania Nationala de Investitii. Pentru reabilitarea Palat Mihail Sturdza din Iasi, consolidarea corpului central al Colegiului National Carol I si Opera Romana din Craiova si extinderea centrului social pastoral Sfanta Cruce din Busteni, valoarea investitiilor este estimata la circa 239 milioane lei.

Peste 30 milioane lei pentru un sistem al managementului de trafic in Targu Mures

Un sistem de gestionare a traficului in Municipiul Targu Mures se va realiza printr-un nou contract de finantare nerambursabila finantat prin fonduri Regio.

Achizitii in vremea pandemiei: Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Daniel Florea, plateste circa jumatate de milion de lei pentru o scena

In plina pandemie de Coronavirus, Primaria Sectorului 5, prin Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache , plateste circa 480. 000 lei TVA inclus) pentru o scena demontabila. Contractul a fost atribuit direct firmei Loud Music Entertainment, care in ultimele 18 luni a mai primit de la institutie, prin aceeasi metoda, 15 contracte in valoare totala de peste 1,7 milioane lei.

Se dau 1.000 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca acum cei care vor acesti bani de la stat

Statul are vesti bune pentru o categorie de romanii. Mii de oameni ar putea sa primeasca, in perioada imediat urmatoare, nu mai putin de 1. 000 de lei, bani de la stat, in cazul in care indeplinesc cateva conditii. Se dau cate 1. 000 de lei pentru aceasta categorie de romani. Ce trebuie sa faca cei ce .

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 10% pana la peste 390 milioane lei in primul trimestru din 2020: Despagubirile platite - 192 milioane lei, in crestere cu 4,4%

Vanzarile Allianz-Tiriac Asigurari au avansat cu 10% in primul trimestru din 2020 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si au depasit 393 milioane de lei, a anuntat joi asiguratorul. in aceeasi perioada compania spune ca a platit clientilor si tertilor pagubiti despagubiri de peste 192 milioane de lei, cu 4,4% mai mult fata de aceeasi perioada din 2019. in pofida cresterii daunalitatii, profitul operational a inregistrat un avans de peste 43% fata de primul trimestru din 2019, pe fondul unei discipline riguroase a costurilor operationale si a mixului de portofoliu.

Avaria care a lasat Uniqa Asigurari fara 3,5 milioane lei. Suma uriasa va intra in contul Termoficare Oradea

Compania Uniqa Asigurari va plati daune de 3,5 milioane de lei companiei de Termoficare din Oradea, suma constituind pierderidin energia electrica si termica nevanduta de firma dupa o avarie la noua turbina de gaz instalata pentru care orasul avea polita de asigurare incheiata.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Grupul CVW Technologies a inregistrat venituri de 4,3 milioane lei

Grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate in aplicatii rezidentiale, industriale si municipale, anunta rezultatele financiare din primul trimestru 2020 si raporteaza venituri din vanzari in valoare de 4. 000 lei.

Fost primar din Vrancea, obligat de instanta sa plateasca 700.000 lei pentru un contract semnat in mandat Acesta a invocat ca nu a citit contractul pentru ca si-a uitat ochelarii acasa

Fostul primar al comunei Homocea Neculai Ionescu a fost obligat de instanta sa plateasca peste 700. 000 de lei primariei pe care a condus-o vreme de trei mandate, ca urmare a unui contract semnat in perioada in care era in functie ce prevedea crearea unei pagini de internet pentru administratia locala, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )