Libnet.ro
UNICEF

23:30

Peste 30 milioane lei pentru un sistem al managementului de trafic in Targu Mures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 30 milioane lei pentru un sistem al managementului de trafic in Targu Mures

Un sistem de gestionare a traficului in Municipiul Targu Mures se va realiza printr-un nou contract de finantare nerambursabila finantat prin fonduri Regio. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 10% pana la peste 390 milioane lei in primul trimestru din 2020: Despagubirile platite - 192 milioane lei, in crestere cu 4,4%

Vanzarile Allianz-Tiriac Asigurari au avansat cu 10% in primul trimestru din 2020 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si au depasit 393 milioane de lei, a anuntat joi asiguratorul. in aceeasi perioada compania spune ca a platit clientilor si tertilor pagubiti despagubiri de peste 192 milioane de lei, cu 4,4% mai mult fata de aceeasi perioada din 2019. in pofida cresterii daunalitatii, profitul operational a inregistrat un avans de peste 43% fata de primul trimestru din 2019, pe fondul unei discipline riguroase a costurilor operationale si a mixului de portofoliu.

De ce a platit o femeie din Botosani 1.000 de lei pentru un vopsit. Ce era trecut in bonul ei

Pentru orice femeie sa arate bine este la fel de important ca o geanta sau o pereche de pantofi eleganti si noi. Nu de putine ori sunt dispuse sa plateasca sume consistente pentru a arata bine, dar nicio femeie nu pote accepta sa fie furata pe fata. De ce a platit o femeie din Botosani .

Bani europeni pentru trei scoli din Cugir. Proiect de peste 15 milioane de lei pentru lucrari de modernizare a cladirilor

Primaria Cugir se pregateste sa semneze un nou contract de finantare cu bani europeni, in valoare de aproximativ 15. 000 lei.

Noua pista de ateltism din Deva va costa peste cinci milioane de lei: Va fi cea mai moderna din tara

Lucrarile la noua pista de atletism din Deva vor incepe in urmatoarele zile. Investitia depaseste 5 milioane de lei.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,30 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 20,81 milioane lei 4,30 milioane de euro).

Trei cladiri vor fi reabilitate pentru 239 milioane lei

Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru trei proiecte ale Ministerului Lucrarilor Publice, care vor fi facute prin Compania Nationala de Investitii. Pentru reabilitarea Palat Mihail Sturdza din Iasi, consolidarea corpului central al Colegiului National Carol I si Opera Romana din Craiova si extinderea centrului social pastoral Sfanta Cruce din Busteni, valoarea investitiilor este estimata la circa 239 milioane lei.

Primaria Chisinau va imprumuta 130 milioane de lei pentru a reinnoi parcul de troleibuze

Consiliul Municipal Chisinau a fost votat marti, 9 iunie, proiectul de decizie prin care se prevede accesarea unui imprumut de 130 milioane de lei, de la o banca din R. Moldova, pentru asamblarea a 35 de troleibuze.

Fost primar din Vrancea, obligat sa plateasca peste 700.000 lei pentru un contract pagubos

Fostul primar al comunei Homocea, Neculai Ionescu, a fost obligat de instanta sa plateasca peste 700.

Noul plafon la IMM Invest: 30 miliarde lei. Legea, in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru adoptarea Legii care modifica plafonul IMM Invest de la 15 miliarde lei, la 30 miliarde lei, documentul fiind in Monitorul Oficial.

Ford recheama in fabrica peste doua milioane de masini. Te poti trezi afara din masina in timpul mersului

Ford recheama in fabrica peste 2 milioane de masini din Statele Unite, deoarece usile s-ar putea deschide in timp ce masina este condusa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )