Libnet.ro
UNICEF

08:15

Competitia privata se ascute si pe piata rachetelor din China

Hotnews Hotnews,
 Competitia privata se ascute si pe piata rachetelor din China

25 iulie a marcat primul succes orbital al unei rachete private chineze. Este vorba despre Hyperbola 1 a celor de la Interstellar Glory Space Technology Ltd. Din Beijing, sau asa cum sunt cunoscuti din punct de vedere comercial, i-Space, potrivit Space Alliance. Evenimentul vine dupa 2 incercari nereusite ale competitorilor de la OneSpace martie 2019 cu racheta OS-M1) si LandSpace octombrie 2018 cu racheta Zhuque-1). continuă pe Hotnews

Trump va impune tarife de 10% pentru importuri din China

ACTUALIZARE - Actiunile si preturile petrolului au scazut puternic, joi, dupa anuntul presedintelui, Donald Trump, privind impunerea unor tarife suplimentare de 10% pentru importuri din China: Preturile petrolului au scazut considerabil in urma relaxarii dobanzilor de catre Rezerva Federala si a anuntului presedintelui referitor la noile tarife care vor fi aplicate bunurilor chinezesti.

Simona Halep va juca la un turneu in premiera din China

Jucatoarea Simona Halep va participa in toamna acestui la prima editie a unui turneu in China, la Zhengzhou.

ANALIZA PRIVIND PIATA REZIDENTIALA DIN TARA NOASTRA: Aproape 60% dintre cei care vor sa cumpere locuinte aleg apartamente noi

Aproape 60% dintre cei care cauta sa isi cumpere o locuinta aleg apartamente noi, in vreme ce apartamentele vechi pierd tot mai mult teren in fata cumparatorilor, pe o piata in care oferta de locuinte noi este in crestere, iar preturile acestora s-au stabilizat, arata o analiza a companiei de consultanta si reprezentare rezidentiala Imoteca Residential Experts.

Seful Dacia explica piata auto din Romania: Asediu al rablelor

In prezent, Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Iar cel care conduce grupul in prezent, pe plan local, a explicat in detaliu ce impact poate avea asupra tarii. Christophe Dridi,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )