Libnet.ro
UNICEF

11:15

Trump va impune tarife de 10% pentru importuri din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump va impune tarife de 10% pentru importuri din China

ACTUALIZARE - Actiunile si preturile petrolului au scazut puternic, joi, dupa anuntul presedintelui, Donald Trump, privind impunerea unor tarife suplimentare de 10% pentru importuri din China: Preturile petrolului au scazut considerabil in urma relaxarii dobanzilor de catre Rezerva Federala si a anuntului presedintelui referitor la noile tarife care vor fi aplicate bunurilor chinezesti. continuă pe Ziarul Bursa

Trump anunta ca va impune tarife de 10% pentru importuri din China de 300 de miliarde de dolari, de la 1 septembrie

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca va impune tarife de 10% pentru importuri de produse chinezesti in valoare de 300 de miliarde de dolari, incepand de la 1 septembrie, in timp ce discutiile pentru relaxarea tensiunilor dintre cele mai mari economii ale lumii continua, transmite Reuters.

DUPA NOILE TARIFE VAMALE ANUNTATE DE TRUMP: Bursele globale sunt in degringolada

Bursele din intreaga lume inregistrau, astazi, scaderi semnificative, dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat ca va impune, de luna viitoare, taxe vamale suplimentare de 10% pentru importuri de bunuri din China in valoare de 300 miliarde de dolari.

Roxana Wring, consilier general USR, cere Primariei Capitalei revocarea autorizatiei de construire pentru blocul din Visarion 8. Nicusor Dan ataca documentul in instanta

Roxana Wring, consilier general USR, cere Primariei Capitalei revocarea autorizatiei de construire pentru blocul din Visarion 8, a anuntat aceasta pe pagina sa de Facebook. Reamintim ca proprietarii au demolat in urma cu cateva saptamani, fara autorizatie, ramasitele casei de peste 100 de ani de pe strada Visarion 8, construita dupa planurile arhitectului Ion Berindei. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca nu era nevoie de una deoarece proprietarii au venit cu un act de la Cadastru care dovedeste ca pe teren nu mai era nimic. in urma cu peste 10 ani casa era intreaga, iar proprietarii au demolat acoperisul apoi au lasat-o la indemana hotilor de fier vechi, fiind practic demolata bucata cu bucata.

Ghid MAE pentru alegatorii din strainatate. Cum pot vota romanii din diaspora la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019

Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in data de 10 noiembrie turul I) si 24 noiembrie turul II), dar alegatorii romani din strainatate vor avea la dispozitie cate trei zile la fiecare tur de scrutin pentru a putea vota, precum si trei modalitati prin care isi pot exercita votul. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat pe site-ul sau o rubrica speciala dedicata votului in strainatate la alegerile prezidentiale, cu informatii utile pentru alegatorii din diaspora.

16 august - zi libera pentru angajatii din institutiile publice

Guvernul a aprobat ca 16 august sa fie zi libera pentru angajatii din institutiile publice, urmand s.

Donald Trump va impune de la 1 septembrie noi taxe vamale pe importurile de produse din China

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi taxe vamale pentru importurile de pr.

Simona Halep va juca la un turneu in premiera din China

Jucatoarea Simona Halep va participa in toamna acestui la prima editie a unui turneu in China, la Zhengzhou.

Competitia privata se ascute si pe piata rachetelor din China

25 iulie a marcat primul succes orbital al unei rachete private chineze. Este vorba despre Hyperbola 1 a celor de la Interstellar Glory Space Technology Ltd. Din Beijing, sau asa cum sunt cunoscuti din punct de vedere comercial, i-Space, potrivit Space Alliance. Evenimentul vine dupa 2 incercari nereusite ale competitorilor de la OneSpace martie 2019 cu racheta OS-M1) si LandSpace octombrie 2018 cu racheta Zhuque-1).

Codrin Stefanescu, mesaj pentru colegii din PSD

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a afirmat ca unii colegi de partid nu inteleg faptu.

CSAT a avizat rectificarea bugetara pentru institutiile din domeniul securitatii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat, marti, propunerile de rectificare bugetara pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )