Libnet.ro
UNICEF

11:45

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Hotnews Hotnews,
 Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie. continuă pe Hotnews

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Se lanseaza Asociatia Medicilor Independenti, alternativa pentru pacientii din Romania

Joi, 28 noiembrie 2019, se lanseaza oficial Asociatia Medicilor Independenti AMI), o comunitate de clinici si cabinete individuale de top, creata pentru a oferi medicilor si pacientilor o alternativa viabila actualului sistem de servicii medicale.

Noi provocari fiscale pentru societatile din Romania

O noua tendinta a controalelor fiscale a fost descoperita de Expertii Deloitte. Acestia au remaracat ca societatiile mari refactureaza sau presteaza servicii companiilor mici pe care le detin, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Un startup care foloseste inteligenta artificiala pentru a detecta cazurile de spalare de bani obtine investitii de 11,7 milioane $

Un startup care dezvolta un software pentru industria financiara, bazat pe inteligenta artificiala, a anuntat ca a obtinut investitii in valoare de 11,7 milioane de dolari. TookiTaki va folosi finantarea pentru a imbunatati software-ul lor capabil sa detecteze cazurile de spalare de bani AML) si pentru a angaja mai multi oameni in birourile sale din Statele Unite, Singapore si India.

UNESCO va elabora un cod etic pentru inteligenta artificiala

UNESCO a fost mandatata de statele membre sa lucreze la elaborarea unui set de norme etice in materie de inteligenta artificiala AI).

Alina Bica, fugara din Romania, a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare - UPDATE

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost condamnata definitiv, miercuri, la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Alina Bica, fugara din Romania, ar urma sa fie data in urmarire internationala pentru executarea pedepsei, conform procedurii.

FRANCESCO STARACE, DIRECTOR EXECUTIV ENEL GROUP: Nu am decis daca vindem active din Romania, desi sunt investitori interesati

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace.

SEFUL ENEL GROUP: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, informeaza Agerpres.

Primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati pentru investitii in startup-uri IT

GapMinder Venture Partners BV si TechAngels anunta primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati. in baza acestuia, GapMinder va participa in orice runda de investitii cuprinsa intre 40. 000 si 200. 000 de euro realizata de membrii TechAngels cu o suma similara, vizandu-se exclusiv startup-uri de tehnologie. La fiecare runda de investitii vor exista minim doi angel investors din zona privata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )