Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

B1 B1,
ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au. continuă pe B1

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

inca o mare doamna a teatrului ne paraseste: Carmen Tanase, ANUNT privind PLECAREA DEFINITIVA din Romania! in ce tara se va stabili actrita

Veste trista pentru teatrul romanesc. Actrita Carmen Tanase a anuntat ca are degand sa plece definitiv din Romania.

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

Mircea Badea, anunt-soc pentru fanii in gura presei: Emisiunea pe care o stiati nu mai exista de astazi

Mircea Badea a anuntat pe pagina lui de Facebook ca formatul emisiunii in gura presei, pe care o prezenta pana acum la Antena 3, nu va mai exista incepand din aceasta seara, ci se va transforma intr-o.

PENSII 2020. Anunt-soc pentru pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani.

Se lanseaza Asociatia Medicilor Independenti, alternativa pentru pacientii din Romania

Joi, 28 noiembrie 2019, se lanseaza oficial Asociatia Medicilor Independenti AMI), o comunitate de clinici si cabinete individuale de top, creata pentru a oferi medicilor si pacientilor o alternativa viabila actualului sistem de servicii medicale.

Noi provocari fiscale pentru societatile din Romania

O noua tendinta a controalelor fiscale a fost descoperita de Expertii Deloitte. Acestia au remaracat ca societatiile mari refactureaza sau presteaza servicii companiilor mici pe care le detin, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CUTREMUR in MEDIA din Romania! CELEBRUL PATRON de presa a fost GASIT MORT!

Vestea SOC a zilei, in Romania! BLESTEM LA MORMANTUL LUI RAZVAN CIOBANU! IULIA ALBU SI CATALIN BOTEZATU AU PATIT-O! FANII SUNT iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Un cunoscut patron de presa din Focsani a.

Anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere. Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2010

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere! Punctul de amenda ar putea creste de la 1 ianuarie 2020. Cat va fi? Anunt important! Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2020 Premierul Ludovic Orban a propus, miercuri, 27 noiembrie, decuplarea cuantumului amenzilor de salariu minim .

Carmen Tanase, decizie radicala! Vrea sa plece din Romania. Unde planuieste indragita actrita sa se stabileasca

Indragita actrita a facut un anunt care in mod clar ii va lua pe fanii sai prin surprindere. Carmen Tanase vrea sa paraseasca tara si a dat de inteles ca isi va face cat de curand bagajele si va emigra din Romania. Vestea e una total neasteptata si a venit din partea vedetei si in .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )