Libnet.ro
UNICEF

18:00

Se lanseaza Asociatia Medicilor Independenti, alternativa pentru pacientii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se lanseaza Asociatia Medicilor Independenti, alternativa pentru pacientii din Romania

Joi, 28 noiembrie 2019, se lanseaza oficial Asociatia Medicilor Independenti AMI), o comunitate de clinici si cabinete individuale de top, creata pentru a oferi medicilor si pacientilor o alternativa viabila actualului sistem de servicii medicale. continuă pe Wall-Street Ro

Asociatia Medicilor Independenti inovatie pe piata serviciilor medicale, atat pentru pacienti, cat si pentru medici

Asociatia Medicilor Independenti este policlinica viitorului, o alternativa in cadrul sistemului actual de sanatate ce se lanseaza oficial pe piata din Romania, intr-un eveniment remarcabil ce se va desfasura joi, 28 noiembrie 2019, la Hotel Hilton, la ora 18. 00 reunind crema societatii medicale, specialisti de top, medici independenti, antreprenori care doresc sa deschida o noua pagina in ingrijirea pacientului din Romania.

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

Mihai Chirca (Asociatia Kola Kariola), despre salvarea oilor din Portul Midia: Actiunea este facuta de ONG-uri. Nu este normal. Trei medici veterinari avanseaza in cotloanele vasului scufundat si inca mai gasesc oi vii (VIDEO)

Mihai Chirca, cel care a pus bazele Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola, a povestit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu,.

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

500 de milioane de dolari pentru 10% din actiunile lui Manchester City

City Football Group, care patroneaza clubul englez de fotbal Manchester City, a vandut un pachet de 10% din actiuni firmei de capital privat Silver Lake pentru 500 milioane dolari, tranzactie care ridica valoarea companiei din Abu Dhabi la 4,8 miliarde dolari, relateaza Financial Times.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Sedinta CSAT pentru rectificarea din domeniul securitatii are loc azi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste azi la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis. Printre subiectele discutate azi se numara rectificarea bugetara a institutiilor din domeniul securitatii nationale, avizarea numirii noului sef al Statului Major al Apararii, precum si obiectivele Romaniei la reuniunea NATO care va avea loc in decembrie la Londra, relateaza Agerpres.

Doina Gradea audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Vela a suspendat examenele pentru functiile din MAI: Sunt pasnic. Nu declar razboi, doar reorganizez

Marcel Vela a anuntat ca au fost suspendate toate concursurile si examenele de ocupare a unor functii in MAI pana cand va fi incheiat auditul in institutie si pana cand va fi gandit bugetul pentru 2020, transmite Mediafax.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )